Filmag zábava – Shootfighter: Msta

Filmag v ediční řadě Zábava v pátek 19. června 2009 sáhne opět do škatulky mlátiček a na pulty předloží film Shootfighter: Msta za 45,- Kč. Ruben, Nick a Shingo se vracejí v jediném pokračování akční bojové klasiky nabitém vražedným bojem.

 

  

Uplynuly tři roky od chvíle, kdy neporazitelný bojový Mistr Shingo navždy odstranil z povrchu zemského brutálního zločince Mr. Leea. Život Shinga i jeho žáků Rubena a Nicka se vrátil do normálu, ale jenom do té doby, než se na scéně objevil zlotřilý Shingův bratr. Ten pokračuje v pořádání ilegálních smrtelných zápasů a prostřednictvím nevybíravých metod do nich vmanipuluje také Rubena a Nicka. A tak Shingo bude muset opět po letech vstoupit do ringu, kde vyhrát a tím i přežít může jenom jeden.

 

 

Žánr: Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 1995

Délka: 95 minut

Původní název: Shootfighter II

Režie: Paul Ziller

Scénář: Greg Mellott, Pete Shaner

Produkce: Alan Amiel, Jim Bigham, Bolo Yeung

Hudba: Alex Wilkinson

Kamera: Bernard Salzmann

Společnost: ANA Productions

Natáčeno: Miami, Florida, USA

 

 

 

Hrají: Bolo Yeung (Shingo), William Zabka (Ruben), Michael Bernardo (Nick), Brett Baxter Clark (Shark), Kristy Eisenberg (Sheri), Jorge Gil (Eddy), Marc Macaulay (Malo), Chase Randolf (Rawlins), John Salvitti (Tony), Bill Shaw (seržant Grey), W. Paul Bodie (poručík Jamison), César Carneiro (brazilský bojovník), Tony De Leon (Shootfighter: Sargon), Mike Dore (Shootfighter: Bruce), Ruddy Ester (Shootfighter: Tovar), Dexter Fletcher (Luzan), Nelson Garcia (Shootfighter: Chico), Lisa Gaylord (Buffy), Alan Jordan (Shootfighter: Moon), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: ?