Špidla Data Processing – Kostěj Nesmrtelný (PC hra)

Ve čtvrtek 16. ledna 2014 posílá společnost Špidla Data Processing do trafik za 59,90 Kč další z počítačových her, tentokrát je to hledačka Kostěj Nesmrtelný.

Nádherná pohádková hledačka.

Překrásná ruská carevna byla unesena. Nikdo neví, kam ji kdo schoval. A ani to, zda je ještě naživu. Celá říše je na nohou. Mocný car vysílá syny, aby ve světě po matce pátrali. Dva starší zmizeli beze stopy – tak teď je řada na vás! Podaří se vám přivést zpět unesenou carevnu?

– Nádherná grafika

– Atmosféra ruské pohádky

– Humor i napětí

kostej_nesmrtelny_01

kostej_nesmrtelny_02

kostej_nesmrtelny_03

kostej_nesmrtelny_04

kostej_nesmrtelny_05

kostej_nesmrtelny_06

kostej_nesmrtelny_07

kostej_nesmrtelny_08

Kostěj Nesmrtelný, vládce posmrtného království, se právě rozhodl, že si vezme za ženu tu největší krasavici v zemi. A nesáhl jen tak po ledajaké krásce. Za pomocí čar, kouzel a také svého pravdomluvného zrcadla skutečně našel tu nejlíbeznější, nejpohlednější ženu na celém širém světě. A protože již byla sezdána s ruským carem, podle se rozhodl carevnu unést. Jak jinak, než s pomocí magie. Svou novou manželku odvlekl neznámo kam. Možná na druhý konec světa. Možná do světa nemrtvých. To nikdo netuší.

Váš otec, mocný car a vládce zimní krajiny, vyslal své tři syny, aby pátrali po své unesené matce. Jeden po druhém vyjeli vstříc neznámému nebezpečí. A nevrátil se první, nevrátil se druhý. Jejich nejmladšího bratra ta nebezpečná cesta teprve čeká. Dopadne stejně? Anebo na rozdíl od svých bratrů uspěje? Vydejte se prozkoumat zimní pohádkovou říši a pokuste se vysvobodit svou matku ze zajetí! Pátrejte, hledejte a stopujte černokněžníka Kostěje! Zdolejte všechny zdánlivě nepřekonatelné překážky, logické úkoly a smrtelné pasti, které na vás v tom nemilosrdném světě čekají!

Typ hry: hledačka.

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows XP/Vista/7/8

– procesor 1.6 GHz a vyšší

– 1 GB RAM

– DirectX

– 479 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana