North Video – Profesionálové – DVD 10

Ray Doyle, William Bodie, George Cowley… North Video přineslo na stánky v pátek 17. července 2009 již 10. DVD britského akčního seriálu Profesionálové, za cenu 49,- Kč. Disk obsahuje opět pouze 2 epizody.

Ray Doyle, William Bodie. Bývalý policista a bývalý voják. Spojeni v jeden tým, aby se přidali k Georgovi Cowleymu, do nové organizace CI5. Jsou pověřeni bojem s teroristy, kriminálníky a korupcí – kdekoliv na ně narazí a bojují všemi prostředky. Jediní, komu mohou věřit, jsou jen oni sami.

DVD obsahuje 2 díly:

1. Jízda naslepo  – Smrtící pronásledování… Stát se na chvíli bodyguardy zahraničního úředníka by mělo být pro Bodieho a Doyla procházkou růžovým sadem. Jenže o jeho návštěvě vědí i lidé s nekalými úmysly.

2. Obětní beránek – Tvář z minulosti… Expřítelkyně Marikka se vrací do života Williama Bodieho a vtahuje ho do pokusu o vraždu. Dokáže CI5 odkrýt, kdo s ním hraje tuto nebezpečnou hru, dřív, než bude pozdě?

Země původu: Velká Británie
Rok vzniku: 1977
Originální název: The Professionals
Žánr: krimi, akční
Režie: Charles Crichton, Tom Clegg, Ernest Day, Francis Megahy, Martin Campbell, Sidney Hayers, Peter Medak, David Wickes, Pat Jackson, Douglas Camfield

Hrají: Lewis Collins, Martin Shaw, Gordon Jackson, Ian McDiarmid, Pierce Brosnan, Jiří Pravda, David
Suchet, Peter Cellier, Patrick Malahide, Patricia Quinn, Vicki Michelle, Nick Brimble, David Bradley
Námět
: Brian Clemens

Scénář: Brian Clemens, Ranald Graham, Gerry O’Hara, Anthony Read, Roger Marshall, Christopher Wicking, Edmund Ward, Don Houghton, Dennis Spooner, Stephen Lister, Tony Barwick 
Údaje o DVD:

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky:
české vypínatelné u českého zvuku, české napevno s anglickým zvukem
Obraz:
barevný (remasterovaný) 4:3
Délka:
102 minut
Typ DVD:
DVD 9
Bonus:
Dále připravujeme (trailery: Arizona Dream, Drsná magie, Ledová bouře, Muž, který plakal, Pevnost Saganne, Ponorka U-571, Probuď se, špione!, Rozhovor se zahradníkem, Smrt panen, Váha vody)