Vapet pro každého – Farma smrti

To se to tak někdy sejde… Minulý týden byl Michael Madson zlostný, ve čtvrtek bude krvavě loupit a v úterý 11. srpna 2009 ho s Vapetem v edici Pro každého navštívíme na místě, které má jméno Farma smrti za 48,- Kč. Občas je práce na venkově prostě mučení…

  

Další z filmů, které se honosí tím, že jsou natočeny podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi.

 

Po světě se tak toulají spousty lidí. Nemají domov, přátele, zázemí, a tak jen bloudí, občas si najdou práci a zase jedou stopem o pár mil dál. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká.

 

Narazí na farmu Hoboken Hollow. Mnoho lidí tam přijelo, ale málo se jich odtamtud vrátilo. Práce na téhle farmě znamená hladovění, ponižování a zvrácené mučení členy šílené rodiny Brodericků. Když je někdo tulák, většinou nemá nikoho, kdo by mu pomohl. O to víc se musí na farmě snažit, jinak skončí jako večeře pro prasata.

 

Komentáře nikde, a na zahraničních webech i přes slibně vypadající herecké obsazení nic moc. Prý jen další z řady tuctových vyvražďovaček.

 

 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 95 minut

Původní název: Hoboken Hollow

Režie: Glen Stephens

Scénář: Glen Stephens

Produkce: Patrick Durham, Frank R. Gardner, Anthony Michael Hall, Glen Stephens, Mike Taylor

Hudba: Evan Evans

Kamera: John-Paul Beeghly

Společnost: Molding Clay Productions

Natáčeno: Menard, Texas, USA

Hrají: Jason Connery (Trevor Lloyd), C. Thomas Howell (Clayton Connelly), Mark Holton (Weldon Brodrick), Lin Shaye (paní Brodricková), Randy Spelling (Parker Hilton), Dennis Hopper (šerif Greer), Michael Madsen (J. T. Goldman), Robert Carradine (Thad Simmons), Greg Evigan (Tom Stockwell), Dedee Pfeiffer (Rhonda Simmonsová), Jonathan Fraser (Junior Broderick), Rudolf Martin (Howie Beale), Joe Stevens (Preston Hanks), Kingsley Martin (Andrew Gates), Erick Nathan (Archie Brubaker), Robert Peters (Donald-Paul), Deneen Frazier (Lois Brodrick), Ramon Baez (Pedro), Teri Beasley (Teri Hiltonová), a další

Předpokládané údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný

Bonus: žádný