North Video – Profesionálové – DVD 13

Také seriál o profesionálních agentech tajné služby CI5 pokračuje, byť bohužel jen po dvou dílech na disku. Třinácté DVD v pořadí – Profesionálové – DVD 13 – vychází u North Videa v pátek 7. srpna 2009. Cena 49,- Kč.

Nezkrácená remasterovaná verze TV seriálu.

Ray Doyle, William Bodie. Bývalý policista a bývalý voják. Spojeni v jeden tým, aby se přidali k Georgovi Cowleymu, do nové organizace CI5. Jsou pověřeni bojem s teroristy, kriminálníky a korupcí – kdekoliv na ně narazí a bojují všemi prostředky. Jediní, komu mohou věřit, jsou jen oni sami.

DVD obsahuje 2 díly:

1. Šílenství Mickeyho Hamiltona (50:46 min.) – Brutální pomsta… Lékařské pochybení okradlo muže o jeho ženu a dceru a vše vede k tragédii, protože Mickey Hamilton touží po pomstě. CI5 musí jednat, protože Hamilton jde na lov těch, o kterých se domnívá, že jsou za smrt jeho blízkých odpovědni.

2. Bez šance na úspěch (50:35 min.) – Mladé tělo… Tajné informace o oficiální návštěvě Londýna se dozví špion. Kdo promluvil? Bodie A Doyle to musí zjistit dřív, než důležití zástupci ze Středního východu dorazí.