Mediaway – Bollywoodské trháky 3 – Tumsa Nahin Dekha

Nejprve velmi zpožděný rozjezd  ohlášené edice, poté skutečně za týden druhý titul , ale teprve během poloviny tohoto týdne aktualizované info na webových stránkách se zatím nepotvrzeným datem. MediaWay by snad v pátek 14. srpna 2009 za 49,- Kč mohlo pokračovat v Bollywoodských trhácích již třetím filmem Tumsa Nahin Dekha. Aby byl člověk bohatý, potřebuje peníze. Ale aby byl šťastný, potřebuje lásku.

Daksh je šaramantní a zábavný milionář. V obchodním domě narazí na zlodějku Jiu, jinak klubovou tanečnici, která se stará o svého postiženého bratra. Vznikne láska na první pohled. Daksh se má ale proti své vůli oženit s Anhaitou, dívkou z vyšší společnosti. Pokud se s Anhaitou neožení, nezdědí prosperující společnost.

 

Daksh se proto obrátí pro pomoc na svého loajálního sluhu Johna Unclea. John zařídí všechno tak, aby skuteční milenci mohli být spolu. Tohle se snadno řekne, ale už hůře provede. John je navíc velmi nemocný a skončí v nemocnici. Přesto se mu povede vše zařídit. I když umírá, Daksh svého štěstí dojde, přesvědčí rodinu a smí si vzít Jiu.

 

Dle zahraničních zdrojů se jedná o remake filmu Arthur z roku 1981, který natočil režisér Dudley Moore. Za režiséra Anurag Basu, který během natáčení skončil v nemocnici, musel zaskakovat producent Mukesh Bhatt, jinak též herec. A Dakshův tanec je údajně inspirován Charlie Chaplinem ve Zlatém opojení.

 

Žánr: Muzikál / Romantický

Země původu: Indie

Rok vzniku: 2004

Délka: 128 minut

Původní název: Tumsa Nahin Dekha

Světová premiéra: 24. září 2004 – Indie

Režie: Anurag Basu

Scénář: Subodh Chopra

Produkce: Mukesh Bhatt, Kumkum Saigal

Hudba: Raju Rao, Shravan Rathod, Nadeem Saifi

Kamera: Sanjay Memane

Společnost: Saregama-HMV / BODVOD Networks

Hrají: Emraan Hashmi (Daksh Mital), Diya Mirza (Jiya Khanová), Anupam Kher (John Uncle), Sharat Saxena (Devendra Madhwani), Surekha Sikri (Dakshova babička), Uday Tikekar (Mittal, Dakshův otec), Pooja Bharti (Anahita Madhwaniová), Avtar Gill, Atul Parchure (Jiyain bratr), Rana Jung Bahadur, Shabnam (Jiyain přítel), Raja Vaid, Sundeep Sharma, Ashok, a další

 

Alternativní obal zahraničního vydání

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk:

Titulky:

Obraz:

Bonus: