Soutěž o tituly ediční řady DVD HIT 2

Předchozí soutěž, která vyžadovala trochu té námahy a invence, se jaksi nesetkala s příliš velkou odezvou. Tudíž se pokorně vracíme k osvědčenému formátu a ve spolupráci se společností Intersonic a ediční řadou DVD Hit Vám přinášíme možnost zahrát si o kolekci DVD z katalogu této společnosti.

 

Ceny (podle otázek lze pochopit, jaké) jsou připraveny pro tři výherce. Nápovědu můžete najít na stránkách http://www.dvdhit.cz/.

Soutěžní otázky:

 

1) Na obalu francouzské komedie Návštěvníci se praví, že jistý druh košile nelze vyprat v pračce. O jakou košili jde?

Návštěvníci 

2) Na zadní straně obalu pokračování předchozího titulu Návštěvníci 2 je jako první upoutávka na film, který byl k dostání již několikrát, například v roce 2006 v edici FilmX nebo v roce 2007 pod hlavičkou Blesku. O který film se jedná?

Návštěvníci 2 

3) Jaký je doporučený věkový limit dobového thrilleru Dina, uvedený na zadní straně obalu?

Své odpovědi na soutěžní otázky pečlivě vyplňte spolu se jménem a adresou do formuláře níže nejpozději do 17 hodin 31. srpna 2009. Poté se tři vylosovaní mohou těšit na svou výhru.

Zúčastnit se mohou čtenáři s korespondenční adresou v ČR, každý soutěžící se může v soutěži zúčastnit pouze jednou (duplicitní odpovědi budou z losování vyřazeny).

 

 

Soutěž byla ukončena.