North Video – Profesionálové – DVD 14

North Video přineslo na stánky v pátek 14. srpna 2009 již 14. disk britského akčního seriálu Profesionálové, za cenu 49,- Kč. DVD obsahuje opět pouze 2 epizody.

Nezkrácená remasterovaná verze TV seriálu.

Ray Doyle, William Bodie. Bývalý policista a bývalý voják. Spojeni v jeden tým, aby se přidali k Georgovi Cowleymu, do nové organizace CI5. Jsou pověřeni bojem s teroristy, kriminálníky a korupcí – kdekoliv na ně narazí a bojují všemi prostředky. Jediní, komu mohou věřit, jsou jen oni sami.

DVD obsahuje 2 díly:

1. Zběh – Přesilové hry… Členové teroristické skupiny usilují o sesazení svého vůdce za nevědomé pomoci CI5. Tato násilná kampaň leccos odhalí: neskrývá se za vším osobní motiv Raye Doyla?

2. Sluhou dvou pánů – Zrádce ve vlastních řadách… Pro Bodieho a Doyla začíná jedno z nejtěžších vyšetřování: hlavním podezřelým je totiž mazaný Gerge Cowley. Proč jejich šér prodává nervový plyn agentům z Východního Německa?

Země původu: Velká Británie
Rok vzniku: 1977
Originální název: The Professionals
Žánr: krimi, akční
Režie: Charles Crichton, Tom Clegg, Ernest Day, Francis Megahy, Martin Campbell, Sidney Hayers, Peter Medak, David Wickes, Pat Jackson, Douglas Camfield

Hrají: Lewis Collins, Martin Shaw, Gordon Jackson, Ian McDiarmid, Pierce Brosnan, Jiří Pravda, David
Suchet, Peter Cellier, Patrick Malahide, Patricia Quinn, Vicki Michelle, Nick Brimble, David Bradley
Námět
: Brian Clemens
Scénář: Brian Clemens, Ranald Graham, Gerry O’Hara, Anthony Read, Roger Marshall, Christopher Wicking, Edmund Ward, Don Houghton, Dennis Spooner, Stephen Lister, Tony Barwick

Údaje o DVD:

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky:
české
Obraz:
barevný (remasterovaný) 4:3
Délka:
104 minut
Typ DVD:
DVD 9
Bonus: