DVD HIT – Král džungle 4

Ediční řada DVD Hit by se v pondělí 24. srpna 2009 za 49,- Kč měla rozrůst o další pokračování animovaných příběhů s názvem Král džungle 4 – Kamarád George. Na pultech se ale DVD ve skutečnosti objevilo až ve středu 26. srpna 2009.

George má v džungli, která je celý život jeho domovem, spoustu kamarádů. S uličnickým Opičákem a věrným slonem Shepem zažívají každý den nová dobrodružství.

DVD obsahuje následující příběhy:

Kamarád George

Tři kmeny z džungle si najaly George jako svou tajnou zbraň pro nadcházející rvačku. George všem vyhověl, protože neumí říkat ne. Teď se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá…

 

Opičí rituály

Opičák musí projít rodovými rituály, jako všechny opice. George se k němu nemsí přidat… Pokud George není opička, kdo vlastně je?

 

FrankenGeorge

George nechtěně vypustí do džungle houf zombíků, které nic nic nezastaví. Snad jen mísa Shepových dobrot… Ukončí George s přáteli jejich ďábelské hrátky včas?

 

Není se čeho bát

Je tmavá a obyčejná noc. Uršula nechtěla svými povídkami u táboráku nikoho vyděsit. Ale stal se pravý opak. Nebojácný George se vyděsil až k smrti, i když se není čeho bát…

 

Vegemaster

Mezi zvířátky se znenadání objeví nový král. Říká o sobě, že je vládcem všeho zeleného a listnatého. Převezme jeho armáda vládu nad džunglí?

 

Orlí pírka

George chce létat jako Tookle, proto si do vlasů nastrká orlí pírka. Je to dobrý nápad, ale George ne a ne přistát! Jeho kamarádi musí najít způsob, jak ho dostat zpět na zem.

 

Žánr: Animovaný / Seriál

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut (celkem 52 epizod po 11 minutách)

Původní název: George of the Jungle

Světová premiéra: 9. července 2007

Režie: J. Falconer

Námět:  Jay Ward

Scénář: David Lewman, Joe Liss

Produkce: Evan Baily, Chris Bartleman, Eric Ellenbogen, Kevin Gamble, Blair Peters, Rob Simmons, Tiffany Ward, Mike Weiss

Hudba: Michael Richard Plowman

Společnost: Bullwinkle Studios / Studio B Prods

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný