North Video – Úderná síla – disk 5 – Letectvo

 

V pondělí 24. srpna 2009 je za 49,- Kč k dostání již závěrečné 5. DVD cyklu Strike Force – Air – Úderná síla – Letectvo. Unikátní svědectví o současnosti a budoucnosti amerických leteckých sil. Vydává North Video. Od příštího týdne nás čeká přesun ze vzduchu na moře, přichází Úderná síla – Námočnictvo. 

 

 

Americká flotila 21. století. 

 

Unikátní svědectví o současnosti a budoucnosti amerických leteckých sil. 

 

V atraktivních kapitolách o historii a současnosti amerického vojenského letectví vám postupně představíme nejen stíhací letouny a bombardéry, ale především ty, kteří se na těchto unikátních strojích vydávali na speciální mise. 

 

Každé z kolekce celkem pěti DVD je zaměřeno na zajímavé letouny své doby, ale i na příběhy, které jejich křídla psala na oblohu: první let F-22, zákaz drog na Florida Keys, letecké dny s jedinou létající B-29, "podlé" letadlo vnášející strach do srdcí nepřátel… 

 

Tento ojedinělý pětidílný cyklus vás možná překvapí i hloubkou své lidskosti, zdánlivě skryté za supermoderním vybavením. 

 

Disk obsahuje závěrečné dvě epizody:  

 

Válka, která změnila vojenské letectvo

Letová dráha – karta se obrátila  

 

Podle Pavla M.: 

 

Vývoj událostí se obrací – 21:06

Dokonalá válka – 57:08  

 

Zadní strana

 

Žánr: Dokument

Země původu: USA

Délka: cca 78 minut

Původní název: Strike Force – Air  

 

Údaje o DVD: 

 

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky

Titulky: české

Obraz: černobílý/barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: Nenechte si ujít (trailery: Arizona Dream, Drsná magie, Ledová bouře, Muž, který plakal, Pevnost Saganne, Jak vykrást banku, Ponorka U-571, Probuď se, špione!, Rozhovory s mým zahradníkem, Smrt panen, Váha vody)