Blesk – Arabela 5. DVD

Ve čtvrtek 27. srpna 2009 jsme se dočkali 5. a posledního DVD první řady televizního seriálu Arabela v edici časopisu Blesk za cenu 49,- Kč. Disk obsahuje pouze díly 12 a 13 a je opět doplněn bonusovým materiálem.

DVD obsahuje 2 díly seriálu:

12. díl: Hrdlička zasahuje (28:52)

Rumburakovi se podaří uvěznit na svém hradě Arabelu i Petra s dětmi. Petra chce nechat popravit a Arabelu si vzít za ženu. Arabele se však podaří spojit se s maminkou a pošle vzkaz Fantomasovi, aby je přišel zachránit. V poslední chvíli se Fantomas skutečně objeví a všichni jsou volní.

13. díl: Zvonečkem to začalo, zvonečkem to končí (28:39)

Arabela s Petrem se konečně vrátí do světa lidí a pomocí kouzelného prstenu všechno uvedou do pořádku. Vrátí zakletým lidem původní podobu a pak je konečně čeká vytoužená svatba. Jako svatební dar dostanou kouzelný zvoneček – ten ale nepozorovaně sebere jezevčík Pajda a zahrabe ho na zahradě…

 

A tentokrát se vydavateli povedl husarský kousek, obal na stránkách obsahuje raritní chybu. Nahlédněte zde.

Žánr: český, pohádka, rodinný

Země původu: Československo, r.1979

Režie: Václav Vorlíček

Námět: Miloš Macourek

Scénář: Miloš Macourek, Václav Vorlíček

Kamera: Emil Sirotek

Hudba: Luboš Fišer

Hrají: Vladimír Menšík, Stella Zázvorková, Vladimír Dlouhý, Jana Nagyová, Dagmar Patrasová, Jiří Lábus, Vlastimil Brodský, Jana Brejchová, Jiří Sovák, Ondřej Kepka, Jiří Hrzán, František Filipovský, Iva Janžurová, Jana Andrešíková, Ivana Andrlová, Karel Augusta

Údaje o DVD

Zvuk: DD 2.0 česky

Titulky:české pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Délka: 58 minut

Bonusy: Rozhovory (Václav Vorlíček v ČT – 14:34, Ondřej Kepka – 8:34, Dagmar Patrasová – 3:16), Fotogalerie, DVD obsahuje audiopopis pro těžce zrakově postižené (komentář čte Zdeněk Junák)