Blesk – Bugs Bunny – Pěkně vypečený králík

Deník Blesk v úterý 26. srpna 2008 v řadě pro děti za 49,- Kč nabídne druhé (a zatím poslední) DVD ze světa populárních animáků. Na řadě je Bugs Bunny – pěkně vypečený králík. Ovšem stejně jako minule bohužel bližší podrobnosti nejsou k dispozici.

Přichází hrdinný králičí šibal, nad jehož odvážnými králičími skutky se vám bude tajit dech – ano, to je ta správná volba! Dívejte se a budete se skvěle bavit při skopičinách králíka Bugse, největší kreslené hvězdy studia Warner Bros.

Ten, kdo vymyslel tohoto šedého mrkvožrouta s Brooklynským přízvukem, by zasloužil metál… Králík Bugs Bunny se „narodil" v roce 1940 v Brooklynu v New Yorku jako dítě celé skupiny výtvarníků. Ben "Bugs" Hardaway (tvůrce prapůvodní podoby) Bob Clampett, Tex Avery (režisér  debutového snímku), Robert McKimson (stvořitel finální podoby), Chuck Jones a Friz Freleng. A nezastupitelnou roli měl Mel Blanc, který propůjčil hlas. Bugs Bunny je dodnes jednou z nejpopulárnějších kreslených postav na světě.

Po vydání můžeme doplnit:

Bugs Bunny je jednou z nejslavnějších animovaných postaviček. V zásobě má spoustu veselých hlášek i bezva fint, kterými oklame všechny, kdo si brousí zuby na jeho masíčko. Ve vtipných dobrodružstvích nakonec vytře Bugs Bunny všem protivníkům zrak!

DVD obsahuje 7 příběhů:

 

1. Robinzoni (6:06)

2. Králík nad zlato (7:27)

3. Kouzelnické vystoupení (7:33)

4. Králík na mušce (6:08)

5. Ve jménu zákona (6:55)

6. Zlatá horečka (6:44)

7. Malý velký muž (7:47)

 

Žánr: Animovaný / Pohádka / Rodinný

Země původu: USA

Původní název: Looney Tunes: Bugs Bunny

Společnost: Warner Home Video

 

Údaje o DVD:

 

Délka: 49 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný