North Video – Profesionálové – DVD 16

North Video přineslo na stánky v pátek 28. srpna 2009 již 16. disk britského akčního seriálu Profesionálové, za cenu 49,- Kč. DVD obsahuje jako obvykle pouze 2 epizody.

Nezkrácená remasterovaná verze TV seriálu.

Ray Doyle, William Bodie. Bývalý policista a bývalý voják. Spojeni v jeden tým, aby se přidali k Georgovi Cowleymu, do nové organizace CI5. Jsou pověřeni bojem s teroristy, kriminálníky a korupcí – kdekoliv na ně narazí a bojují všemi prostředky. Jediní, komu mohou věřit, jsou jen oni sami.

DVD obsahuje 2 díly:

1. Na útěku  – Maximální riziko… Po smrti agenta CIA jsou Bodie a Doyle vysláni, aby odhalili teroristickou skupinu, která stála za útokem. Ve chvíli, kdy se jejich plány začínají hroutit, je to Bodie, kdo se stává terčem.

2. Podezření – Svědek k popravě… Doyle se sblíží s Ann – ženou, která viděla vraždu související s drogami. V průběhu vyšetřování však CI5 zjistí, že Ann je do případu zapletená víc, než by si byl Doyle ochoten připustit.

 

Země původu: Velká Británie
Rok vzniku: 1977
Originální název: The Professionals
Žánr: krimi, akční
Režie: Charles Crichton, Tom Clegg, Ernest Day, Francis Megahy, Martin Campbell, Sidney Hayers, Peter Medak, David Wickes, Pat Jackson, Douglas Camfield 

Hrají: Lewis Collins, Martin Shaw, Gordon Jackson, Ian McDiarmid, Pierce Brosnan, Jiří Pravda, David Suchet, Peter Cellier, Patrick Malahide, Patricia Quinn, Vicki Michelle, Nick Brimble, David Bradley
Námět
: Brian Clemens
Scénář: Brian Clemens, Ranald Graham, Gerry O’Hara, Anthony Read, Roger Marshall, Christopher Wicking, Edmund Ward, Don Houghton, Dennis Spooner, Stephen Lister, Tony Barwick 

 

Údaje o DVD:

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky: české
Obraz: barevný (remasterovaný) 4:3
Délka: 101 minut
Typ DVD: DVD 9
Bonus: Dále připravujeme (trailery: Rin Tin Tin, Zakázaná touha, Královna meče, Faktor Psí, Horká hlava, Riskantní plán, Čtyři roční období, Jak vykrást banku, Malí létající medvídci, Willy Fog: 20.000 mil pod mořem)
Již vyšlo (ukázky z dílů seriálu Profesionálové, anglicky)