Mediaway – Bollywoodské trháky 6 – Koi Mere Dil Mein Hai

Vydavatelství MediaWay statečně pokračuje v kolekci Bollywoodských trháků a v pátek 4. září 2009 si za 49,- Kč můžete zkusit vyžádat u pultu Koi Mere Dil Mein Hai.

Raj je rozmazlený syn bombajského milionáře Vikrama Malhotry. Rád žije na plné obrátky. Jeho matka se obává o budoucnost svého syna, a proto ho nechá zasnoubit se Simran, dcerou bohatého I. M. Gorea a studuje v Dubaji. Simran sama je také od přírody divoká a jediné, co jí zajímá, jsou zábava a večírky. V Dubaji se Simran seznámí s muzikantem Sameerem, který přijel se svou skupinou vystupovat po klubech.

 

 

Sameerova okouzlující povaha a nevinnost Simran zcela omráčí a do Sameera se bezhlavě zamiluje. Raj se mezitím spřátelí s Ashou, která doučuje jeho mladší sestru Soniu. Ashina jednoduchost a přímost Raje dokonale očarují a dovedou k přesvědčení, že Asha je pro něj ta pravá žena. Příběh milostného čtyřúhelníku se rozvíjí mezi čtveřicí hlavních protagonistů. Zajímavé obrátky nabírá, když do děje vstoupí jejich rodiče. Lehká komedie plná hudby a komediálních zápletek.

 

 

K filmům tohoto druhu těžko najít v našich končinách někoho, kdo je viděl a komentoval…

 

 

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: Indie

Rok vzniku: 2005

Délka: 135 minut

Původní název: Koi Mere Dil Mein Hai

Světová premiéra: 3. června 2005 – Indie

Režie: Deepak Ramsay

Scénář: Humayun Mirza

Produkce: Arjan Das, Mahesh Kumar

Hudba: Nikhil – Vinay, Amar Parshuram Haldipur

Kamera: Uday Tiwari

Choreografie: Raju Khan, Rekha Chinni Prakash, Saroj Khan, Umesh Jadhav

 

 

 

Hrají: Diya Mirza (Simran), Sadashiv Amrapurkar (Ishwarchand Mangatram Gore), Rakesh Bapat (Sameer), Rita Bhaduri (Ashina matka), Birbal, Priyanshu Chatterjee (Raj Malhotra), Sunil Dhawan, Dinesh Hingoo (Ramu), Kader Khan (Rajův otec Vikram Malhotra), Reema Lagoo (Rajova matka Vikram Malhotraová), Amita Nangia, Neha (Asha), Gufi Paintal (Ashin otec), Amrutha Prakash, Himani Shivpuri (paní I. M. Goreová), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 hindsky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (2,35:1)

Bonus: žádný