Mediaway – Bollywoodské trháky 7 – Kuch Meetha Ho Jaye

I když se o úspěšnosti experimentu vydavatelství MediaWay vedou různé diskuze a ze všeho nejvíc to vypadá na docela solidní propadák, kolekce Bollywoodských trháků zatím stále pokračuje a v pátek 11. září 2009 za 49,- Kč by měl na pultech být další těžko vyslovitelný titul Kuchh Meetha Ho Jaye.

Příběh tohoto filmu se odehrává na letišti Gangapurí ve venkovské části Indie. Jeho hrdiny jsou cestující čekající na zpožděné letadlo. V těchto neobvyklých podmínkách sledujeme milostné příběhy několika párů. Je to romantická komedie v režii debutanta Samara Khan, což je dobře známý indický filmový kritik.

 

 

Ve filmu se objeví hvězda Bollywoodu – Shah Rukh Khan – hraje sám sebe.

 

Po citaci a opravě oficiálně dostupném textu něco za zahraničních zdrojů:

 

 

Letadlo nemůže vzlétnout z technických důvodů. Manažer letiště, věčně opilý a agresivní S. R. Khan se na letišti setká se svou bývalou láskou Ghulab Khan, která je tu v doprovodu svého manžela; Sunil Wadhwa, otec odcházející od rodiny, se pokouší uklidnit dceru a vysvětlit jí, proč opouští manželku, její matku; pilot Vikram Sinha je zdrcen, když obdrží nečekanou zprávu od své milenky, letušky; Farha a Rahul, kteří se znají pouze přes internet a přesto se do sebe zamilovali, se poprvé potkají tváří v tvář – to vše kolem tajemného muže, který jen pospává na lavičce v letištní hale a nenechá se vyrušit za žádných okolností. Sledujte chod života a jeho zákruty, zatímco všichni čekají na zprávu o pokračování letu.

 

 

Trhák netrhák, jak jsem si povzdechl už minule – k filmům tohoto druhu těžko najít v našich končinách někoho, kdo je viděl a komentoval…

 

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: Indie

Rok vzniku: 2005

Původní název: Kuchh Meetha Ho Jaye

Světová premiéra: 15. dubna 2005 – Indie

Režie: Samar Khan

Scénář: Samar Khan, Rohit Malhotra

Produkce: Ketan Maru

Hudba: Himesh Reshammiya

Kamera: Sameer Arya

Společnost: Shemaroo Entertainment / Shemaroo Video Pvt. Ltd.

Natáčeno: Kuala Lumpur International Airport, Sepang, Selangor, Malajsie

 

 

 

Hrají: Arshad Warsi (manažer S. R. Khan), Mahima Chaudhry (Ghulab Khanová), Parvin Dabas (Siddharth), Sandhya Mridul, Rohit Roy (pilot Vikram Sinha), Jaspal Bhatti (Ram Saran Dubey), Sachin Khedekar (Sunil Wadhwa), Kanwaljit Singh (plukovník Bhabus Shamsher Kapoor), Aditya Lakhia, Nassar Abdulla, Mrinal Kulkarni, Iravati Harshe, Shravan (Rahul), Mahima Mehta, Shahrukh Khan (sám sebe), Deepa Bakshi (Anita Ahuja), Nisha Sareen /Manju Narang), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 hindsky

Titulky: česky

Obraz: barevný

Bonus: žádný