North Video – Faktor Psí – 2. DVD

V úterý 8. září 2009 se za 49,- Kč v obálce Světový seriál od North Video objevilo druhé DVD s kronikou paranormálních jevů Faktor Psí.

Řecké písmeno psí je znakem pro všechno neznámé, tajemné a nevysvětlitelné. Faktor psí je pak ustáleným označením takzvaných paranormálních jevů. Jsou to podivuhodné a nevysvětlitelné úkazy, které se vyskytují po celém světě a vzpírají se logice a leckdy i zákonům naší dimenze. Výzkumem těchto jevů se zabývá (v našem případě zcela fiktivní) Úřad pro vědecké vyšetřování a výzkum (Office of Scientific Investigation and Research – zkráceně OSIR). Jednotlivé příběhy uvádí americký herec Dan Aykroyd (známe ho například z filmu KROTITELÉ DUCHŮ), který je v civilním životě sám nadšeným badatelem v oblasti paranormálních jevů.  

 

Seriál vychází každé úterý a na 11 DVD vám nabídne celkem 42 epizod.

 

Aktuální DVD obsahuje 4 epizody:

 

5. Pomsta / Pro sebe – Po sebevraždě Tomase Donizettiho, nadšeného chovatele hadů, hledají vyšetřovatelé příčinu záhadné migrace plazů.

 

6. Hlasy duchů – Starší žena ve svém domě nafilmovala setkání s duší z "druhé strany" a úkolem úřadu je tuto záhadu objasnit.

 

7. Plíživá temnota – Argentinská vláda požádá úřad, aby identifikoval a hlavně odstranil masu neproniknutelné tmy, která se dere z podlahy jednoho domu.

 

8. Síla – Jistá žena získala nekontrolovatelnou schopnost ničit předměty. OSIR musí najít lék proti její hrůzu nahánějící "dovednosti".

 

Původní název: Psi Factor: Chronicles of the Paranormal

Délka: 88 minut

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: dále připravujeme