Prague Promotion – Žena za pultem 4

Televizní seriál Žena za pultem o prodavačce Anně, kolektivu a její rodině, v hlavní roli s J. Švorcovou.  Čtvrté DVD s díly 7. a 8. vyšlo 22. září 2008 za cenu 50,- Kč.

07. díl – Příběh učednice Zuzany – červenec:

V lahůdkářství se občas najde nakousnutá potravina. Začíná se odvíjet příběh učednice Zuzanky, který možná na první pohled není důležitý. Jenomže – důležité určitě je, aby někdy malé příčiny nepovšimnuty nenarostly do velkých důsledků. A také abychom nehovořili o zodpovědnosti a poctivosti v jednání mezi lidmi jen tehdy, když se týkají věcí, které jsou takříkajíc vidět na první pohled.
Hrají: Hana Maciuchová, Vladimír Menšík, Marie Motlová, Simona Stašová, Jiřina Švorcová, Josef Bláha, Božena Böhmová, Jana Boušková, Petr Haničinec, Jaromír Hanzlík, Vladimír Hlavatý, Daniela Kolářová, Josef Langmiler, Růžena Merunková, Jan Potměšil, Bedřich Prokoš, Zdeněk Řehoř, Karolína Slunéčková, Lenka Termerová.
08. díl – Příběh dvou pokladních – srpen:
Pokladní Soňa a Milada jsou kamarádky, první je mladá, druhá starší, generálský typ. Do určité doby spolu tráví i chvíle volna. Jenže jedna z nich se chová nekamarádsky a je třeba najít odpověď na otázku proč. Je otázkou, jestli se dá poškozený vztah uzdravit, nebo nenapravitelně končí..
Hrají: Božena Böhmová, Daniela Kolářová, Hana Maciuchová, Vladimír Menšík, Jiřina Švorcová, Jana Boušková, Petr Haničinec, Jaromír Hanzlík, Vladimír Hlavatý, Jiřina Krejčíková, Josef Langmiler, Růžena Lysenková, Dana Medřická, Marie Motlová, Jan Potměšil, Zdeněk Řehoř, Karolína Slunéčková, Simona Stašová, Alois Švehlík, Lenka Termerová.
Údaje o DVD:
Zvuk: česky DD 2.0
Obraz: barevný PAL DVD9 4:3
Titulky: české pro neslyšící
Délka 7. dílu: 45:17
Délka 8. dílu: 50:32
Regiony: ALL