North Video – Faktor Psí – 5. DVD

V úterý 29. září 2009 by se za 49,- Kč v obálce Světový seriál od North Video mělo dostat na další pokračování kroniky paranormálních jevů Faktor Psí s pořadovým číslem 5.

Řecké písmeno psí je znakem pro všechno neznámé, tajemné a nevysvětlitelné. Faktor psí je pak ustáleným označením takzvaných paranormálních jevů. Jsou to podivuhodné a nevysvětlitelné úkazy, které se vyskytují po celém světě a vzpírají se logice a leckdy i zákonům naší dimenze. Výzkumem těchto jevů se zabývá (v našem případě zcela fiktivní) Úřad pro vědecké vyšetřování a výzkum (Office of Scientific Investigation and Research – zkráceně OSIR). Jednotlivé příběhy uvádí americký herec Dan Aykroyd (známe ho například z filmu KROTITELÉ DUCHŮ), který je v civilním životě sám nadšeným badatelem v oblasti paranormálních jevů.

 

Seriál vychází každé úterý a na 11 DVD vám nabídne celkem 42 epizod.

 

Aktuální DVD obsahuje 4 epizody:

 

17. Klon / Duplikovat lze cokoli (UFO Duplication)

Žena je přesvědčena, že mimozemšťané naklonovali jejího syna. / Mimozemšťané klonují obyvatele osamělé farmy a OSIR bojuje o záchranu malého chlapce… Nebo snad jeho klonu?

 

18. Přítelkyně Kláry / Kamarádka (Clara’s Friend)

Dívka, která komunikuje s přízrakem. / Úřad tentokrát vyšetřuje tvrzení Belindy Prestonové, že s její dcerou Klárou komunikuje prazvláštní přízrak.

 

19. Lovec (The Hunter)

Je surově mrzačen dobytek a jedním z podezřelých by mohl být i vlkodlak. / Četná hlášení o mrzačení dobytka vede úřad k vyšetřování legendy o vlkodlakovi.

 

20. Léčitel (The Healer)

Chlapec, který je obdařen zázračnou léčitelskou mocí. / V městečku na jihu žije šestnáctiletá dívka, která má schopnost uzdravovat přikládáním rukou. Ale za jakou cenu?

 

Původní název: Psi Factor: Chronicles of the Paranormal

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: dále připravujeme