Mediaway – Bollywoodské trháky 9 – Just Married

A máme tu závěr, vydavatelství MediaWay vydává poslední titul kolekce Bollywoodských trháků v pátek 25. září 2009, za 49,- Kč to bude devátý film s názvem Just Married.

Sňatek je často vrcholem romantické lásky. Abhay a Ritika se před svatbou viděli jen krátce v době, kdy jejich sňatek byl už pevně domluvený, a kvůli upovídané tetě neměli při setkání ani jedinou šanci si spolu promluvit. A tak zatímco většina romantických filmů svatbou končí, příběh této dvojice svatbou teprve začíná. Čerství novomanželé odjíždějící na pětidenní líbánky.

 

Na své cestě se setkávají s různými lidmi – manželskými páry i jednotlivci, těmi, kdo věří v instituci manželství i těmi, kteří jí pohrdají. Jedni se znají už od dětství, další se brali z lásky, najde se tu i nesezdaná dvojice a starší manželé, kteří sem přijeli oslavit své 40. výročí.

 

Abhay a Ritika se nikdy nedrželi za ruce, nikdy se společně neprocházeli v dešti, nikdy spolu nesdíleli lože a nyní spolu mají strávit pět dní v jednom pokoji, na jedné posteli, jako muž a žena. Abhay a Ritika řeší klasické dilema objevující se v řadě indických filmů – je lepší sňatek domluvený nebo sňatek z lásky? Film je sondou do středostavovské Indie, kde láska a milostné vzplanutí začínají uzavřením manželské smlouvy.

Žánr: Komedie / Romantický / Drama

Země původu: Indie

Rok vzniku: 2007

Délka: 136 minut

Původní název: Just Married (Marriage Was Only the Beginning!)

Světová premiéra: 16. března 2007 – Indie

Režie: Meghna Gulzar

Scénář: Meghna Gulzar

Produkce: Bobbie Ghosh, Pritish Nandy, Rangita Pritish Nandy

Hudba: Pritam Chakraborty

Kamera: Sachin K. Krishn

Společnost: Pritish Nandy Communications

Natáčeno: Mumbai, Maharashtra, Indie / Ooty, Tamil Nadu, Indie

Hrají: Fardeen Khan (Abhay Sachdeva), Esha Deol (Ritika Khanna / Ritika A. Sachdeva), Neelima Azim, Mukul Dev (Shoib Mirza), Anita Hassandani (Amrita), Kiran Karmarkar, Eijaz Khan, Kiron Kher (Shobha Chaturvedi), Apara Mehta, Lalit Parashar (fotograf), Tarina Patel, Deepak Qazir (Khanna, otec Ritiki), Manasi Joshi Roy, Rohit Roy (Deepak), Bikram Saluja (Rishabh), Satish Shah (Chaturvedi), Yashpal Sharma, Sadiya Siddiqui, Raja Vaid, Perizaad Zorabian (Ananya ‚Anu‘), Rajendranath Zutshi (Arjun Kohli), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 hindsky

Titulky: česky

Obraz: barevný

Bonus: