Filmag horor – Mistr loutkář 3: Toulonova pomsta

Ve středu 30. září 2009 v edici Horor se dočkáme už třetího pokračování. Filmag vydává Mistr loutkář – Toulonova pomsta za 45,- Kč. Počátky vražedného šílenství. Spolu s Mistrem se vrací i jeho brutální výtvory.

Loutkář André Toulon a další příběh o jeho oživlých loutkách. Třetí Mistr loutkář dějově předchází o dlouhá léta prvním dvěma dílům.

Tentokrát Vás zavede do období druhé světové války. Čtyřicátá léta dvacátého století – nacisté se již léta snaží objevit postup, kterým by mohli navrátit své mrtvé vojáky zpět k životu a vytvořit z nich nemyslící stroje na zabíjení. Proto provádějí řadu experimentů s životem a smrtí. Neúspěšně.

Pokusí se ukrást tajemství loutkáře Toulona a jeho oživlých loutek. Akce se gestapu však nepovede. Při přepadení umírá Toulonova žena Elsa a geniální Mistr sám za pomoci svých výtvorů uniká. Šílený vztekem a zármutkem přetváří se loutky ve vraždící nástroje a plánuje brutální pomstu..

mistr_loutkar_3_01_dvd

mistr_loutkar_3_02_dvd

mistr_loutkar_3_03_dvd

mistr_loutkar_3_04_dvd

 A citujme znalecký komentář:

Třetí dobrodružství neposedných loutek je zasazeno do období druhé světové války a odkrývá tajemství, která jsme dosud mohli v sérii pouze tušit. Toulon je zde napaden nacisty, kteří se pokoušejí oživovat mrtvé vojáky a chtěli by k tomu využít jeho metody, ale uteče a jelikož mu hoši s hákovým křížem na čepici udělali několik nepěkných věcí, začne se jim mstít. Samozřejmě za pomoci svých loutek, které se postupně objevují na scéně tak, jak je Mistr vytváří. Nakonec máme prakticky kompletní sestavu, známou z minulých dílů, ochuzenou o plamenometčíka, kterého ale více než nahrazuje mnohoruký kovboj. Brutalita a béčkový feel jsou pořád na slušné úrovni, i když kvalit druhého dílu tenhle prequel přeci jen nedosahuje. Pořád je to ale vynikající zábava pro všechny loutkomily.

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 1991

Délka: 86 minut (1:22:02)

Původní název: Puppet Master III: Toulon’s Revenge

Režie: David DeCoteau

Scénář: Charles Band, C. Courtney Joyner, David Schmoeller

Produkce: Charles Band, David DeCoteau, John Schouweiler

Hudba: Richard Band

Kamera: Adolfo Bartoli

Společnost: Full Moon Entertainment

Natáčeno: Backlot, Universal Studios – 100 Universal City Plaza, Universal City, Kalifornie, USA

Hrají: Guy Rolfe (Andre Toulon), Richard Lynch (major Krauss), Ian Abercrombie (Dr. Hess), Kristopher Logan (poručík Eric Stein), Aron Eisenberg (Peter Hertz), Walter Gotell (generál Mueller), Sarah Douglas (Elsa Toulonová), Matthew Faison (Hertz), Michelle Bauer (Lili), Jasmine Touschek (prostitutka), Eduard Will (voják na stráži), John Regis, Neal Parrow (řidič), Kenneth Cortland (zdravotník), Lenny Rose (letištní pracovník), Laurie Mateyko (děvčátko), Rhonda Britten /matka), Michael Lowry (Hessova ochranka), Michael Ray Rhodes (Hessova ochranka), a další

Menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr kapitol

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Nastavení zvukové stopy po spuštění filmu

Obraz: barevný 4:3 (1,33:1)

Bonus: z naší nabídky (náhledy obalů dalších DVD)

mistr_loutkar_3_nabidka

mistr_loutkar_3_nabidkb

mistr_loutkar_3_nabidkc