DVD edice – Love Story z Manhattanu

Pod hlavičkou DVD edice tu dnes ve čtvrtek 8. října 2009 za 49,- Kč máme další oznámený film Love Story z Manhattanu. Láska, sex, intriky – novodobá "Pretty Woman".

Nancy Ferencz je výzkumná pracovnice. Jednoho dne přijme pozvání na party na jachtě. Tam potká Franka Wagnera – německého obchodníka, který přijel dojednat obchod s Curtisem Shermanen. Na palubě je také Paul – dlouholetý Frankův obchodní partner, který jej má v obchodním jednání podpořit.

 

 

Curtis Sherman je milionář, který drží nad Nancy ochrannou ruku od té doby, co se přistěhovala z Maďarska. Rád by i více, ale to Nancy striktně odmítá.

 

 

Frank je Nancy fascinován, k velké nelibosti Curtise Shermana. Ten použije Paula k intrikám proti důvěřivému Frankovi. Obchod se nakonec nezdaří a Frank přijde také o Nancy.

 

Později se Frank do New Yorku vrací a potká Nancy. Ta mu nabídne pomoc, kdy využije svůj vlivu na Shermana. Franka začíná tajemný vztah Nancy a Shermana velmi zajímat, ale také děsit.

 

 

Zahraniční zdroje hovoří o „urban love story" s prvky road-movie mezi americkou studentkou Nancy, která si na studiích přivydělává jako eskort-lady, a německým byznysmenem Frankem v dnešním New Yorku.

 

 

Pokud si tyhle dvě informace víc než odporují, pak nemůžeme sloužit. České komentáře žádné, tudíž nelze určit, který zdroj co viděl.

Žánr: Komedie / Drama / Romantický

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2002

Délka: 94 minut

Původní název: Nancy & Frank – A Manhattan Love Story

Světová premiéra: 11. července 2002 – Německo

Režie: Wolf Gremm

Námět: Hans Werner Kettenbach (román "Hinter dem Horizont")

Scénář: Jonathan Brett, Wolf Gremm

Produkce: Petra Hoebel, Josef Steinberger, Rainer Bienger, Elke Ried, Regina Ziegler

Kamera: Egon Werdin

Společnost: Cinerenta Medienbeteiligungs KG / Ziegler Film Köln / Ziegler Film Berlin / WDR

Natáčeno: Cologne, North Rhine – Westphalia, Německo / New York City, New York, USA

Hrají: Hardy Krüger Jr. (Frank Wagner), Frances Anderson (Nancy Ferenczová), Robert Wagner (Curtis Sherman), Gottfried John (Paul von Bernwarth), Jamie Harris (Anatoly Makarov), Denise Wilbanks (Shermanova sektretářka), Gerry Goldstein (pan Miller), Alicia Sedwick (paní Shermanová), Irén Bordán (matka Nancy), Marilyn Pasekoff (zvěrolékařka), Nicholas Cairis (host v restauraci), Angelina Cruz (Angelina), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný

Bonus: