DVD Hit – Mušličky 2

Život je plný překvapení a tak i když stránky vydavatele nic dopředu nehlásily, v sobotu 3. října 2009 za 49,- Kč se v edici DVD HIT objevilo pokračování příběhů, učících děti vztahu k přírodě s názvem Mušličky 2.

Nezbedný klučina Shelldon je malý mořský korýš, který se s adoptivními rodiči přestěhuje do Krunýřova. Tady se svými novými kamarády – nebojácným krabem Hermanem a roztomilou mušlí holčičkou Connie – objevuje dosud nepoznaný svět.

 

Na disku jsou další tři díly z celkového počtu 26 epizod:

 

1. Žraločí adopce – 21:59

Malý žralok přijde o matku, kterou uloví ziskuchtiví pytláci ploutví. Žraločí batole je ponecháno napospas celému oceánu. Shelldon a Herman ho vezmou s sebou do Krunýřova. Dají mu jméno Sharkey. Ostatní z něj mají ale strach. Co když si je jednou dá k večeři?

 

2. Zvýšená teplota – 21:59

Letošní jaro v Krunýřově je obzvlášť horké. Teplota stále stoupá. Během pár dnů je moře plné nezkrotných jedovatých řas, které požírají červené řasy, tolik důležité pro vznik nového podmořského života. Všichni se musí spojit dříve, než nadobro pohltí celé městečko.

 

3. Ztracená ulitka – 21:59

Herman přesvědčí Shelldona, aby vyměnil svou ulitu za jeho módní vynález. Jenže jeho nový mušlí domeček se rozbije a Shelldon přece nemůže ven nahý. Vydává se proto s kamarády na nebezpečnou výpravu do hlubokého mořského lesa, aby získal zpět svou starou ulitku.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Vzdělávací seriál

Země původu: Thajsko

Rok vzniku: 2008

Délka: 66 minut (65:59)

Původní název: Shelldon

Světová premiéra: 28. srpna 1998 – USA

Režie: Phil Weinstein, Jirayuth Chusanachoti

Scénář: Brendan Foley, Shelly Goldstein, Jacob Sager Weinstein, Arthur Tiersky, Doug Molitor

Produkce: Jirayuth Chusanachoti, David Kwok

Hudba: Kaiwan Kulavadhanothai, Stuart Brayson

Společnost: Tiny Island Productions / Shellhut Entertainment

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný