Atypfilm – Čáryfuk 4. DVD

Společnost Atypfilm dne 4. června 2009 vydává další díl už za vyšší cenu, na řadě je Čáryfuk 4. DVD za 59,- Kč.

  

DVD obsahuje 3 epizody:

 

10. EPIZODA – Čarodějův dům 

Čáryfuk uvidí Sama, jak vešel do karavanu zaparkovaného v lese. Když se ozve hrůzostrašný řev, kouzelník se lekne, že se Samovi něco stalo, a rozhodne se karavan prozkoumat. Když Čáryfuk zjistí, že Sama někdo proměnil v malou černou pásku,musí rychle vymyslet to správné zaříkávadlo, aby Samovi pomohl.

 

11. EPIZODA – Létající koště 

V městečku se začnou ztrácet košťata. Stopa dovede seržanta Bottlea přímo na Bennetovu farmu za Samem, kterého začne podezřívat z čarodějnictví. Košťata však krade Čáryfuk, který je potřebuje ne jedno ze svých nových kouzel. Carrot tedy musí kouzelníka přesvědčit, aby Samovi pomohl. Kouzelník proto seržanta zhypnotizuje.

 

12. EPIZODA – Jedovatý jazyk 

Čáryfukovi uteče jeho žabák Touchwood, kterého najde Arthur Skinner, zlomyslný kluk z Hexwoodovy farmy. Jeho maminka by ráda pracovala na Bennetově farmě jako hospodyně, ale Carrot je samozřejmě proti tomu. Čáryfuk tedy namíchá kouzelný lektvar, který panu Bennetovi pomůže zjistit, jací Skinnerovi doopravdy jsou.

Žánr: Rodinný / TV seriál

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1970

Délka: každá epizoda 30 minut

Původní název: Catweazle

Režie: Quentin Lawrence

Scénář: Richard Carpenter

Produkce: Quentin Lawrence, Joy Whitby

Hudba: Ted Dicks

Kamera: Kenneth Talbot, Peter Jessop

Společnost: London Weekend Television

Hrají: Geoffrey Bayldon (Čáryfuk), Robin Davies (Carrot), Charles ‚Bud‘ Tingwell (pan Bennet), Neil McCarthy (Sam Woodyard), Peter Buttrworth (Groom), Elspet Gray (paní Collingfordová), Gwen Nelson (paní Gowdieová), Gary F. Warren (Cedric Collingford), Moray Watson (Lord Collingford), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný