Atypfilm – Čáryfuk 8. DVD

Atypfilm pokračuje v příbězích kouzelníka a 2. října 2009 vyšel za 59,- Kč předposlední Čáryfuk – 8. DVD.  

 

DVD obsahuje 3 epizody:

 

22. EPIZODA – Lovec duchů 

Lady Collingfordová často slýchá podivné strašidelné syčivé zvuky a myslí si, že se v domě usadili duchové, rozhodne se tedy, že povolá krotitele duchů. Čáryfuk se zatím do svého zvěrokruhu snaží najít znamení Střelce, které by mělo mít podobu kentaura, napůl muže, napůl koně. Vydává se za Cedrikem, setkává se však jen s krotiteli duchů.

 

23. EPIZODA – Chodící stromy 

Tentokrát se Čáryfuk vydává hledat znamení Kozoroha. Na zámek přijíždí spousta starých přátel Lorda Collingforda, kteří se v okolních lesích rozhodnou uspořádat bojovou hru. Když se v lese setkají s Čáryfukem, myslí si, že je špion, a zajmou ho. V úkrytu uvidí Čáryfuk ruční granát, o kterém si myslí, že je to kouzelné vejce.

 

24. EPIZODA – Bitva obrů 

Čáryfuk musí jít hledat znamení Vodnáře. Dostane ale horečku, a tak si musí umíchat kouzelný lektvar, který by ho měl horečky zbavit. Lektvar se však omylem dostane do rukou Grooma, který si jej splete s hnojivem a zaleje jím zeleninu ve skleníku. Jedna z dýní vyroste do obřích rozměrů a Čáryfuk se rozhodne s ní jít na výstavu.

 

Žánr: Rodinný / TV seriál
Země původu:
Velká Británie
Rok vzniku:
1970
Délka:
každá epizoda cca 24 minut
Původní název:
Catweazle
Režie:
Quentin Lawrence
Scénář:
Richard Carpenter
Produkce:
Quentin Lawrence, Joy Whitby
Hudba:
Ted Dicks
Kamera:
Kenneth Talbot, Peter Jessop
Společnost:
London Weekend Television
Hrají:
Geoffrey Bayldon (Čáryfuk), Robin Davies (Carrot), Charles ‚Bud‘ Tingwell (pan Bennet), Neil McCarthy (Sam Woodyard), Peter Buttrworth (Groom), Elspet Gray (paní Collingfordová), Gwen Nelson (paní Gowdieová), Gary F. Warren (Cedric Collingford), Moray Watson (Lord Collingford), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky

Titulky: české

Obraz: barevný 4:3

Délka: 73 minut
Bonus: žádný