Europe Production – Příběhy kožených kalhot 2

Je to už pěkných pár chvil, kdy na trh vstoupila společnost Europe Production titulem, na kterém spočinulo zvlhlé oko leckterého pamětníka. Od té doby jsme se dočkali již pěkné řádky obdobně zaměřených titulů a teď ve čtvrtek 22. října 2009 bude za 49,- Kč ke koupi „navazující“ titul Příběhy kožených kalhot 2.

Vítejte znovu v Tyrolských Alpách, toto heslo si vzala za své Gizela z města a koupila zdejší statek, s úmyslem na venkově začít nový zdravější život. Ačkoliv je Gizela trochu střelená a neví nic o hospodaření na statku, je všechno v nejlepším pořádku, statek má totiž tu nejlepší děvečku pod sluncem.

Ne, že by byla příliš pracovitá, je spíš povolná a věčně bez kalhotek. A tak má Gizela na statku ty nejlepší čeledíny v celém okolí, což se nelíbí místním, kteří měli na statek původně spadeno, a tak vymýšlejí plán, jak se statku zmocnit. Hledají mladého, nejlépe cizokrajného milovníka, který by děvečku svedl a vylákal ze statku.

Mezitím se do Tyrol chystá mladý Ital Vittorio, který je stále bez peněz, protože víc než práce, ho zajímají ženy. Vittorio si však nezoufá, má totiž ďábelský plán, bude předstírat, že je homosexuál. Hrabě Traverza, jenž cestu plánuje pro své dvě dcery, mu tak umožní být jejich učitelem a průvodcem po Německu.

Co však Vittorio neví, je, že na cestu bude mít společníka Maria, který je skutečným zástupcem 4 procentní menšiny. A ať udělá Vittorio cokoliv, má Maria za zády…a to doslova…

Žánr: Komedie

Země původu: Německo

Rok vzniku: 1973

Délka: 80 minut

Původní název: Geh, zieh dein Dirndl aus

Světová premiéra: 19. října 1973 – SRN

Režie: Sigi Rothemund aka Siggi Götz

Scénář: Florian Burg

Hudba: Gerhard Heinz

Kamera: Werner Kurz

Kostýmy: Lilo Noebauer

Střih: Eva Zeyn

Scénograf: Robert Fabiankowich

Společnost: Lisa-Film

Hrají: Elisabeth Volkmann (Gisela Hornová), Alexander Grill (Hias), Marie Ekorre (Zenzi), Rinaldo Talamonti (Vittorio Parmesano), Raoul Retzer (Wirt), Dorothea Rau (Resi), Maja Hoppe (komtesa Gina), Elisabeth Felchner (Rosl), Jürgen Schilling (Toni), Juliane Rom-Sock (Lore), Walter Klinger (Sepp), Ulrich Beiger (hrabě Traverso), Werner Röglin (Mario), Erich Kleiber (Kellner), Doris Delaas (Josefa), Max Griesser (Ignaz), Willy Harlander (Florian), Michael Hinz (Heino), Willy Schultes (Xandl), Anne Graf (Vittoriova italská milenka), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Doby Digital 2.0 německy, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: Fotogalerie, Plakáty, Trailer