North Video – Extralarge 2. DVD – Dělovka

North Video v pátek 16. října 2009 pokračuje v televizní sérii Extralarge a za 49,- Kč to bude další díl s názvem Dělovka.

Soukromý detektiv mimořádných rozměrů, bývalý policajt Jack Costello, kterého hraje Bud Spencer, se při řešení kriminálních případů nebojí ničeho a nikoho. XXL detektiv přichází, zločinci, třeste se!

Odešel od policie, aby mohl být svým vlastním pánem. Teď však má pocit, že maká 25 hodin denně a že jeho práce nikdy nekončí. Zlí jazykové tvrdí, že když zločinec na něho vytáhne zbraň, jedná vlastně v celkem omluvitelné sebeobraně.

Ačkoli tvář je prvotním důkazem identity, jeho protivníci ze soubojů s ním často odcházejí změněni k nepoznání. Takový je Jack Costello, soukromý detektiv mimořádných kvalit a ještě mimořádnějších rozměrů. Protože mu sudičky do vínku daly velikost XXL, nebojí se nikoho a ničeho.

Jako vždy o takovýchto filmech jsou místní prameny víc než skoupé, takže opět pokus o překlad ze zahraničních zdrojů:

Slavný fotbalista Long John je zabit. Policie zjistí, že John byl závislý na heroinu a že jeho vražda je trest za něco, co udělal. Jeho matka však přísahá, že syn nenáviděl všechny druhy drog a žádá Costella, aby zjistil pravdu bez ohledu na výsledek. Costello přijímá a pustí se do vyšetřování. Když jeho auto vybuchne, dostane vztek…

Zadní strana

Žánr: Akční

Země původu: Německo / Itálie

Rok vzniku: 1991

Délka: 93 minut

Původní název: Extralarge: Cannonball

Režie: Enzo G. Castellari

Scénář: Marco Barboni, Alessandro Moretti, Giuseppe Pedersoli

Produkce: Claudio Bonivento

Hudba: Enrico Riccardi

Kamera: Roberto Girometti

Kostýmy: Leslie Herman

Střih: Gianfranco Amicucci

Společnost: First Group International

Natáčeno: Miami, Florida, USA

Hrají: Bud Spencer (Jack ‚Extralarge‘ Costello), Philip Michael Thomas (Dumas), Eduardo Alemán (Valet), Lou Bedford (Sam), Michael Caterbone (Steve), Georgie Cranford (Little Tyson), Bob Deacon (seržant Martin), Tony De Leon (gorila), Fritz Dominique (Long John), Nancy Duerr (Winnie Vanceová), Stephen Edward (velitel), Erik Estrada (Gonzales), James Baldwin(tetovaný zabiják 1), John Baldwin (tetovaný zabiják 2), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3 (1,33:1)

Bonus: Z naší nabídky (trailery: Černý a bílý, Dělovka, Černá magie, Lou Lou, Komisař, Policie, Vesmírní trakeři, Prokletí králové, Podvodníci, Fanfan, Poslední let, Dravec, Zkouška věrnosti, Jack Dýka, Zakázaná touha, Svatý z Fort Washington, JO – JO, Ašoka, Lví král Simba, Mezi cizinci)