Česká multimediální – Václav Říha – České pohádky v MP3

Další příklad obchodních fint máme k dispozici na pultech. Česká multimediální nabízí dnes ve čtvrtek 15. října 2009 disk nazvaný Václav Říha – České pohádky v MP3 za 59,- Kč. Přitom se ale jedná o titul, který vyšel v srpnu pod názvem Maxi pohádky v MP3. Nezbývá než doporučit kontrolovat, kontrolovat, kontrolovat…

 

Vhodné pro domácí kino, MP3 přehrávač, počítač nebo autorádio s podporou MP3. 8 hodin vyprávění.

 

Poslechněte si české pohádky plné lásky, odvahy a dobrodružství, kde dobro vždy zvítězí nad zlem. Čeká na Vás 8 hodin poutavého vyprávění. Užijte si extra porci zábavy i poučení. Pohodlně se usaďte a nechte se bavit…

 

Cesta po pohádkovém světě vás zavede do časů, kdy odvaha, láska a věrnost byly tak silné, že dokázaly zlomit i to největší prokletí.

 

Bílá kočka vám ukáže, že živé bytosti nemusejí být zdaleka takové, jak na první pohled vypadají a trpělivost s obětavou láskou jsou tou správnou cestou ke štěstí.

 

V příběhu o Černém muži budete svědky přátelství skromného prince a zakletého krále, v němž odvaha, chytrost a kouzla stojí proti mocné kletbě, třem obrům a sedmihlavému drakovi.

 

Setkáte se s rodinou lidojedů, do které se, ještě jako batole, nešťastnou náhodou dostala princezna Lidumilka. Co provedou lidojedi s malou princeznou?

 

Rajnold Divosyn je odvážný rytíř, který ani nezaváhá nad svou povinnosti, když se dozví, že jeho tři sestry byly donuceny žít s bytostmi, které mají daleko do vysněných princů. Jejich marnivý otec je neváhal vyměnit za zlaté bohatství. Podaří se Divosynovi sestry nalézt?

 

V pohádce o Žlutém mužátku zase zjistíte, že pokud se vám dostane blahobytu bez zásluhy, má to vždy nějaký háček. Poznají to i tři bratři. Dokážou zlomit hroznou kletbu děsivého čaroděje?

 

Jaké překážky budou muset naši hrdinové překonat a kolik nečekaných událostí je potká ve chvílích, kdy si budou myslet, že mají vyhráno?

 

Odpověď je na tomto CD – pojďte si ho poslechnout:

 

1. Rajnold Divosyn aneb vysvoboditel tří provdaných sester

2. Žluté mužátko aneb veliký jednonoháč

3. Bílá kočka

4. Černý muž

5. Lidumilka, ztracená princezna  

 

napsal: Václav Říha

hraje a vypráví: Miroslav Kudela, Vladimíra Krakovková a Božena Homolková

hudba a zvuková režie: Jiří Philipp