Blesk – Tajemství nových dinosaurů 3. DVD

Když je ve středu státní svátek, těžko zatím tvrdit, zda už v úterý 27. října 2009 vydá Blesku za 49,- Kč další díl seriálu Tajemství nových dinosaurů s pořadovým číslem 3.

Disk obsahuje další tři epizody.

 

7. díl – Domove drahý a jediný (No Place Like Home) – 21:43

Eno se snaží sdělit Lauren, že mu chybějí rodiče, ale ona mu nerozumí. Šaman se setkává s dravými dinosaury a pokouší se na ně mluvit siouxsky, protože tpmuto jazyku by měli rozumět od dob, kdy se tu dinosauři naposledy objevili. Lauren zpětně pochopí, co se jí Eno snažil říct, a rozhodne se mu pomoci.

 

8. díl – Elektřina (Electricity) – 21:42

Eno se dostane do tábora k Lauren, která ho ukryje. Zatímco je schovaný, sleduje  televizoi a naučí se podle ní ovládat znakovou lidskou řeč. Když se vrátí zpět do lesa, sestrojí si mocnou zbraň na využití síly blesků.

 

9. díl – Dinolov (Dinohunt) – 21:45

Zatímco jdou všichni z tábora na výlet, doktor Aikens se vydá na lov Ena s uspávací puškou. Dostane se do hledáčku dravých dinosaurů, které jeho zbraň nesmírně zaujala. Lauren překazí Aikensovui pokus vystřelit na Ena, v nestřežené chvíli mu však pušku seberou dinosauři.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Dobrodružný / TV seriál

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut (65:11)

Původní název: Dinosapien

Režie: David Winning

Scénář: Therese Beaupre, Pat Connolly, Jeff Biederman, David Fox, Rick Siggelkow

Produkce: Simon Nelson, Jim Corston, Tom Cox, Jordy Randall, Jayne Schipper, Rick Siggelkow

Hudba: Rob Lord

Kamera: Jan Pester

Střih: Peter Light

Kostýmy: Jennifer Haffenden

Zvuk: Ron Osiowy

Společnost: Alberta Filmworks / BBC Worldwide / CCI / Discovery Channel

Natáčeno: Alberta, Kanada

Hrají: Brittney Wilson (Lauren Slaytonová), James Coombes (Dr. Clive Aikens), Alexandra Gingras (Danielle Danny Ortová), Suzanna Hamilton (Dr. Hillary Slaytonová), Dean Manywounds (Ten Bears), Brendan Meyer (Nelson Ort), Bronson Pelletier (Kit Whitefeather), MacKenzie Porter (Courtney), Jeffrey Watson (Chris Langhorn), a další

dabing ČT: Anna Suchánková (Lauren Slaytonová), Jaroslav Kaňkovský (Dr. Clive Aikens), Lucie Kušnírová (Danny Ortová), Daniela Bartáková (Dr. Hillary Slaytonová), David Štěpán (Nelson Ort), Jan Maxián (Kit Whitefeather), Anežka Pohorská (Courtney), Jan Škvor (Chris Langhorn)

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Diolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný