North Video – Extralarge 4. DVD – JoJo

North Video v pátek 30. října 2009 pokračuje již čtvrtým diskem v televizní sérii Extralarge a za 49,- Kč to bude díl s názvem Jojo. Zločinci, mějte se na pozoru!

6-dílná detektivní série s Budem Spencerem.

Odešel od policie, aby mohl být svým vlastním pánem. Teď však má pocit, že maká 25 hodin denně a že jeho práce nikdy nekončí. Zlí jazykové tvrdí, že když zločinec na něho vytáhne zbraň, jedná vlastně v celkem omluvitelné sebeobraně. Ačkoli tvář je prvotním důkazem identity, jeho protivníci ze soubojů odcházejí změněni k nepoznání. Takový je Jack Castello, soukromý detektiv mimořádných kvalit a ještě mimořádnějších rozměrů. Přestože mu sudičky do vínku daly velikost XXL, nebojí se nikoho a ničeho.

Soukromý detektiv mimořádných rozměrů, bývalý policajt Jack Costello, kterého hraje Bud Spencer, se při řešení kriminálních případů nebojí ničeho a nikoho. XXL detektiv přichází, zločinci, třeste se!

Jack Costello se po letech setká se svým dávným přítelem boxerem Burtem. Burt je právě na útěku před mafiány, protože měl prohrát zápas, na který byly uzavřeny vysoké sázky, jenže on ho vyhrál. Po jejich setkání ale Burt zmizí.

Costello ve své kanceláři najde Burtova syna „Jo-Jo“ Ritchieho, kterému otec přikázal, aby Jacka vyhledal v případě, že se mu něco přihodí.

Jo-Jo se stal náhodným svědkem toho, jak otcova kamaráda Groggyho zabijí dva neznámí muži.

Costellovi a jeho asistentovi Dumasovi nezbývá nic jiného, než Burta najít dřív, než se to podaří mafii.

Zadní strana

Žánr: Akční

Země původu: Německo / Itálie / USA

Rok vzniku: 1991

Délka: 95 minut

Původní název: Extralarge: Jo-Jo

Režie: Enzo G. Castellari

Scénář: Enzo G. Castellari

Produkce: Claudio Bonivento, Giuseppe Pedersoli

Hudba: Enrico Riccardi

Kamera: Roberto Girometti

Střih: Gianfranco Amicucci

Kostýmy: Leslie Herman

Společnost: First Group International

Hrají: Bud Spencer (Jack ‚Extralarge‘ Costello), Philip Michael Thomas (Dumas), Lou Bedford (Sam), Vivian Ruiz (paní Martinezová), Jackie Davis (Harry), Nancy Duerr (Winnie Vanceová), Andrew Stevens (Burt), Anthony Finazzo (Jo-Jo), Lou Ferrigno (Goodwin), Don Trautner (Groggy), Jen Sung (muž s jizvou), Saul Gilkes (Petrov), Rand McClain (Hulk), John C. Stuart (David), Norman Forgue (recepční), Robert Banci (technik), Omar Caraballo (první polda), Pat Saypia (druhý polda), Jim Horvath (Dr. Philip Marthy), Ted Martin (Clint Eastwood), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: Z naší nabídky (trailery: Krev zmizelého, Miamský zabiják, Dopisy od vraha, Ledová bouře, Komisař, Policie, Váha vody, Prokletí králové, Smrt panen, Rodinný lékař, Poslední let, Dravec, Zkouška věrnosti, Jack Dýka, Ponorka U-571, Svatý z Fort Washington, Jo-Jo, Otrok, Cesta, Mezi cizinci), Žhavé novinky nejen pro nejmenší (ukázky z připravovaných animovaných filmů: Lví král Simba, Kapitán Flamingo, Sonic, Pucca, Spider-man)