ABCD Video – Nejkrásnější místa světa 17 – Nový Zéland

Pokud vás nebaví jen jezdit prstem po mapě a potřebujete ke snění i nějaké obrázky, ve středu 4. listopadu 2009 se naskýtá spolu s dalším z disků ABCD video za 49,- Kč možnost opět pokračovat v okružní jízdě kolem naší planety, vychází Nejkrásnější místa světa 17- Nový Zéland.

Nový Zéland je přezdívaný Zelenou zemí pro svou nádhernou přírodu.

 

Na Severním ostrově navštívíme krásná pobřeží s mnoha poloostrovy, zálivy, mysy a úrodné pastviny i hluboké lesy. Uprostřed ostrova si prohlédneme sopečnou plošinu s činnými sopkami, gejzíry, minerálními prameny a množstvím jezer. Navštívíme největší město Auckland a hlavní město Wellington. Prohlédneme si Jižní ostrov s majestátně vyhlížejícími vrcholy Jižních Alp a mohutnými ledovci a jeskyněmi. Ve filmu uvidíme úrodné nížiny, kde se pěstuje obilí a ovoce, na travnatých pláních a kopcích se pasou stáda ovcí a krav. Zavítáme ke světoznámému národnímu ragbyovému týmu All Blacks. Přesvědčíme se, že nejoblíbenějšími koníčky obyvatel Nového Zélandu je jachting, rybaření a pěší turistika.

Kapitoly:

 

01. ROTORUA

02. AUCKLAND

03. COROMANDEL

04. WHAKAREWAREWA

05. WELLINGTON

06. NELSON

07. WESTLAND

08. LEDOVEC FRANTIŠKA JOSEFA

09. CHRISTCHURCH

10. DUNEDIN

11. ARROWTOWN

12. QUEENSTOWN

Další informace získáte po vložení disku do DVD mechaniky vašeho PC, který automaticky spustí multimediální přílohu DVD.

Zadní strana 

Údaje o DVD:

 

Délka: cca 57 minut + cca 25 minut bonusy

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: Ukázky z dalších DVD IMAX (jako vždy)