Mirax – Holly Hobbie a její přátelé – DVD 2 – Narozeninová párty

Někdy člověk nestačí žasnout. I přes upozornění na chybu v evidenci jsem z toho číslování zmatený. V sobotu 7. listopadu 2009 vyšel od Miraxu další díl Holly Hobbie a její přátelé – Narozeninová párty. První díl , který nebyl číslovaný, byl ke koupi v prosinci 2008. Pak bylo DVD s číslem 1 a názvem Navždy přátelé a nynější třetí disk má označení 2. DVD. Ach jo. Cena stále stejná, pouhých 39,- Kč.

 

Dnes má teta Jesse narozeniny a Holly je celá nervózní, když pomyslí na to, co všechno ji ještě čeká. Musí udělat fůru věcí! Jejím úkolem je vaření, rozesílání pozvánek, pečení dortu a ještě bude nacvičovat i zvláštní zpěv k narozeninám!

Holly si ani neuvědomuje, že trochu přehání svoji důležitost a chová se nehezky ke svým kamarádkám. Dojde proto mezi nimi k nesvárům, ale nakonec všechny zjistí, jak je důležité si navzájem pomáhat a jakou velkou cenu má skutečné přátelství a upřímnost.

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, maďarsky, rumunsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Délka: cca 44 minut

Bonusy: Elias (Záchranná loďka Eliáš – příběh Sekáč Krujz, 10:05 min., česky, norsky, maďarsky nebo rumunsky) /  Hello Kitty (11:14 min., česky, maďarsky nebo rumunsky) / Making of (9:23 min., anglicky nebo maďarsky s českými titulky) / Upoutávky (Hello Kitty, MuMuHug)