Urania – Ztracený poklad Aztéků

Opět se na pultech objevuje titul z nabídky společnosti Uranie. Dnes ve středu 11. listopadu 2009 je to za 49,- Kč film Ztracený poklad Aztéků.

Počátkem 20. století cestovala expedice vedená profesorem Samuelem Jordanem hluboko do Velkého kaňonu, aby tam našla pověstmi opředené ztracené město. Celý tým se však ztratil.

 

 

 

Když profesorova dcera Susan (Shannen Doherty – Beverly Hills 90210, Zkurvená nuda ) dovede do nezmapovaného údolí záchranářský tým, objeví starověkou civilizaci, jíž vládnou divošští bojovníci.

 

 

 

Podle pověsti je právě zde, kdesi hluboko v podzemí ukryt i tajemný poklad Aztéků střežený mytologickou příšerou, živící se lidskými oběťmi. Povede se výpravě uniknout ze ztraceného města, plného bohatství a zla?

 

 

Diváci jsou protentokrát jednotní, pokud tedy sledování přežili ve zdraví:

 

Céčkový dobrodružný film, na kterém je vidět, kolik do něj tvůrci (ne)investovali. Divadelní kulisy, vesměs odstrašující herecké výkony a k tomu buclatá Shannen Doherty.

 

 

Odehrává se v Grand Canyonu? Prosím přepsat na: Odehrává se kdesi v interiérech kanadského studia mezi plastovými variacemi na kameny v ceně pěti korun…

 

 

Takový hnus není ospravedlnitelný ani s hlavičkou TV film. A propos, kde je nějaký ten poklad?

 

Nudná kanadská sračka s efekty z doby kamenné. Hnus, bída a především strašná nuda!

 

 

Co tahle partička nýmandů předvádí, musí být urážkou i pro velmi nenáročného diváka. Nahnat někam do štěrkovny partu obtloustlých umouněnců a nechat je „hrát si na indiány", toť opravdu směšné, a když se k tomu přidají použité „triky" snad až zoufalé. Špekatá a jako vždy nesympatická Shannen Doherty jen završila tragédii.

 

Žánr: Dobrodružný / Horor / Fantasy / Sci-fi

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2008

Délka: 90 minut (měřidlo na přehrávači ukazuje 1:26:35)

Původní název: Lost Treasure of the Grand Canyon

Světová premiéra: 20. prosince 2008 – USA

Režie: Farhad Mann

Scénář: Clay Carmouche

Produkce: Karen Bailey, Harvey Kahn, Nadia Mear

Hudba: Michael Neilson

Kamera: Adam Sliwinski

Střih: Nicole Ratclife

Kostýmy: Farnaz Khaki-Sadigh

Společnost: Front Street Pictures

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD 

 

Natáčeno: Kamloops, British Columbia, Kanada / Thompson-Nicola Region, British Columbia, Kanada

Hrají: Michael Shanks (Jacob Thain), Shannen Doherty (Susan Jordanová), JR Bourne (Marco Langford), Toby Berner (Steward Dunbar), Heather Doerksen (Hildy Wainwrightová), Duncan Fraser (Dr. Samuel Jordon), Peter New (Isaac Preston), Byron Chief-Moon (Aztécký kněz), Alan C. Peterson (Dr. Gilmore), Rob McConachie (Dr. Wilson), Luis Javier (Hugo San Martñin), Peter Kent (Javier Bordelos), Darcy Laurie (mexický barman), a další

 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD:

 

Výběr kapitol 

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: připravujeme

Připravujeme