DVD HIT – Nevinní

Další titul edice DVD HIT, který byl očekávaný původně od pondělka 16. listopadu 2009 za 49,- Kč, nese název Nevinní. Na pultech se objevil už v sobotu 14. listopadu 2009.

Violoncellistu Gerarda Huxleyho na cestách po středozápadě Spojených států dá osud dohromady se dvěma popletenými sestrami Megan a Dominique, které cestují za svou matkou do Seattlu, aby jí sdělily zprávu o smrti jejich otce.

 

 

Během cesty se ukáže, že tyto dvě sestry mají poněkud špatné sklony a rozsévají násilí a smrt – zabijí jistého soudce a ještě několik pro violoncellistu neznámých lidí. Je v choulostivé situaci, ocitl se ve špatné chvíli na špatném místě. Nakonec ho obviní z vražd a on je nucen se bránit.

 

 

Jediný komentář praví: Nuda jak vrata!

 

Žánr: Thriller

Země původu: USA / Německo / Kanada

Rok vzniku: 1999

Délka: 90 minut

Původní název: Dark Summer / Innocents

Světová premiéra: 17. května 1999 – Francie (Cannes Film Market)

Režie: Gregory Marquette

Scénář: Gregory Marquette

Produkce: Rainer Bienger, Terry Carr, Marie Hoy, Derek Mazur, Gail Tilson, Matthew T. Weiner

Hudba: Michel Colombier

Kamera: Bruce Worrall

Střih: Edward A. Warschilka

Kostýmy: Cathy McComb

Společnost: Adagio Films / Canadian Film or Video Production Tax Credit / Cineinnocents / Cinerenta Medienbeteiligungs KG / Credo Entertainment Group / IMF Internationale Medien und Film GmbH & Co. Produktions KG / Marie Hoy Films / Saskatchewan Film Employment Tax Credit

Natáčeno: Saskatchewan, Kanada

Hrají: Jean Hugues Anglade (Gerard Huxley), Connie Nielsen (Megan Denrightová), Mia Kirshner (Dominique Denrightová), Keith David (detektiv Davis), Kent Allen (detektiv Markofsky), Frank Langella (Robert Denright, otec), Charles Knecht (kněz), Robert Culp (soudce Winston), Anne Archer (Beryl Denrightová, matka), Joseph Culp (Mike), James Quill (Tony), Mark Adams (dálniční policista), Blaine Hart (policista), William L. Marshall (policista), Jack Semple (kytarista), Trae Thomas (obsluha čerpací stanice), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk:

Titulky:

Obraz: barevný 1,85:1

Bonus: