Blesk – Pink – Live From Wembley Arena

Že by se z toho stávalo pravidlo? Nejdřív se objeví lacino CD a pak dokonce i DVD… S logem Blesku v pondělí 16. listopadu 2009 za 52,- Kč koncertní záznam Pink – Live From Wembley Arena.

Reklamní materiály o koncertu, který proběhl i televizními obrazovkami, praví:

 

Fantastická show poprockové americké písničkářky bez přelivu a s názory.

 

"Doufám, že tenhle koncert vyruší z klidu lidi, kteří si myslí, že vědí, co jsem zač," říká odhodlaně dodnes mladá rocková písničkářka P!nk.

 

Její debutové album k překvapení všech dostalo dvakrát platinovou desku za prodej v USA a jednu platinu a bezpočet zlatých desek po celém světě. Z desky se dostaly do Top 40 tři hity, dva do Top 10, jeden na první místo. Navíc se spojila se třemi dalšími novými zpěvačkami nového tisíciletí a z jejich spolupráce vznikl další hit.

 

 

Koncem roku 2001 vydala album MISSUNDAZTOOD (Špatně pochopená), na kterém přichází s novým hlasem, který září na hudebním nebi jako supernova, hlasem, který umí pořádně rozjet muziku, hlasem nespoutané svobody.

 

"Věřím, že lidem se tolik líbila moje deska, protože poznali, že tam je síla mladý holky, která se nebojí říct svůj názor a ne proto, že to byla nějaká módní záležitost. Na světě je spousta ztracenejch mladejch lidí, který nebaví umělohmotné hlasy. Nedělám muziku proto, abych byla součástí zábavního průmyslu. Hudba musí plno věcí propojovat, a zároveň přesahovat."

 

 

P!nk sklidila se svým posledním studiovým albem obrovský úspěch a stejně tak i její evropské turné, v jehož průběhu se zastavila i v pražské Sazka Aréně. Vyvrcholením turné byl samozřejmě obrovský koncert na londýnském stadionu Wembley v roce 2007.

 

A tak se nabízí koncertní turné v profesionálně dokonalém záznamu vystoupení v prestižní hale. Jedno z vizuálně nejatraktivnějších show obsahuje řadu překvapivých proměn scény, originální světelné efekty, nekonečnou sérii převleků všech protagonistů a samozřejmě všechny písně hlavní protagonistky koncertu, provokující výtržnice P!nk.

 

Ta je navíc ve vynikající pěvecké formě, přímo k neutahání a s gustem se předvádí i v akustickém bloku přímo mezi posluchači, kde dokazuje, že je opravdu pořádná muzikantka. Rychlé, svěží, energické, drzé, svobodné! Opravdu stojí za to vidět!

 

Obsah DVD by měl být tento:

 

01. Opening

02. ‚Cuz I Can

03. Trouble

04. Just Like A Pill

05. Who Knew

06. I’m Not Dead

07. Stupid Girls

08. Spanish Dance

09. There You Go

10. God Is A DJ

11. Fingers

12. Family Portrait

13. The One That Got Away

14. Dear Mr. President

15. What’s Up?

16. U + Ur Hand

17. Wheeler

18. Don’t Let Me Get Me

19. Leave Me Alone (I’m Lonely)

20. Nobody Knows

21. Get The Party Started

 

Bonus:

 

22. On Tour With P!nk (9:45)

23. P!nk Live From Wembley Arena London, England Photo Gallery

24. Crash & Burn (4:26)

25. U + Ur Hand: Bimbo Jones Remix (8:16)

 

Údaje o DVD:

Délka: cca 93 mint + bonusy

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 anglicky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: viz výše