Blesk – DOA: Na život a na smrt

Dalším očekávaným titulem v Blesku je v pondělí 23. listopadu 2009 za 49,- Kč akční DOA: Na život a na smrt. Nekompromisní vysokooktanová mlátička. Čtyři krásné sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám.

Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu.

 

Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně.

 

 

 

Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění.

 

 

 

Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive.

 

 

Info třeba tady – a dokonce se to už ocitlo i na BR. A diváci se jen culí:

 

Nablýskaná, parádně rychlá a totálně zábavná smršť kung-fu, wire-fu, zpomalovaček, řízné muziky a sexy prdelek. Neuvěřitelně bizarní mix, stylová brainwash zábava, bikini kombat. Samozřejmě maximálně tupé, přesto v podstatě neodolatelné.

 

 

Komu se zdálo, že v Charlieho andílcích je málo akce a málo spoře oděných koček, pak tohle je ideální film právě pro něj.

 

Nevím přesně, o co ve filmu šlo, ale bylo to krásné. Zadečky, prsíčka, prsíčka, zadečky. Pořád, ale fakt pořád se perou (pokud zrovna nehrajou volejbal).

 

 

Krásné holky, neskutečně nadsazená akce, krásné kočky, nejhorší možný střih, nádherné děvy, směšné dialogy, a tak dále stále dokola.

Žánr: Akční / Dobrodružný

Země původu: USA / Německo / Velká Británie  

Rok vzniku: 2006

Délka: 83 minut

Původní název: DOA: Dead or Alive

Světová premiéra: 7. září 2006 – Austrálie, Nový Zéland

Režie: Corey Yuen

Scénář: Adam Gross, Seth Gross, J. F. Lawton

Produkce: Mark A. Altman, Paul W. S. Anderson, Jeremy Bolt, Steve Chasman, Shirley Davis, Bernd Eichinger, Simon Emanuel, Mark Gottwald, Andreas Grosch, Daniel S. Kletzky, Robert Kulzer, David Lai, Peggy Lee, Andreas Schmid

Hudba: Junkie XL

Kamera: Chi Ying Chan, Kwok-Man Keung

Střih: Ka-Fai Cheung, Eddie Hamilton, Angie Lam

Kostýmy: Frank Helmer

Společnost: Constantin Film Produktion / Impact Pictures / VIP 4 Medienfonds / Mindfire Entertainment / Team Ninja / Tecmo

Natáčeno: Heng Dian, Čína / Hong Kong, Čína / Yuzi Paradise, Guilin, Guangxi, Čína

Hrají: Jaime Pressly (Tina Armstrongová), Devon Aoki (Kasumi), Holly Valance (Christie Allenová), Sarah Carter (Helena Douglasová), Natassia Malthe (Ayane), Kane Kosugi (Ryu Hayabusa), Matthew Marsden (Maximillian Marsh), Eric Roberts (Donovan), Steve Howey (Weatherby), Brian J. White (Zack), Kevin Nash (Bass Armstrong), Collin Chou (Hayate), Derek Boyer (Bayman), Silvio Simac (Leon), Fang Liu (Gen Fu), Ying Wang (Lei Fang), Chad McCord (vrchní detektiv), Martin Crewes (Butler), Theodore Thomas (Gentleman), Li Shi (Bellboy), Anna Bolt (zdravotní sestra Jonesová), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (dle imdb.com 2,35:1)

Bonus: trailer (1:56 anglicky s českými titulky)