Óčko Hity/EMI – Petr Muk – Zrcadlo – Best of Video

Jakýpak přetlak na trhu? Jakápak krize levných titulů? Každý se tam ještě chce nacpat. S logem Óčko hity se dnes v pátek 27. listopadu 2009 objevilo DVD z katalogu EMI a za 50,- Kč je možno zakoupit Best of Video – Petr Muk – Zrcadlo. A podle obalu je to teprve začátek, následovat by měl Divokej Bill a Lucie Bílá.

Jedná se o disk s pozměněným názvem, do distribuce se původně dostal jako Zrcadlo – Videoklipy 1992-2004. Z tohoto názvu je možné i usuzovat na datum původního vydání. Tehdy se psalo:

 

Vůbec první samostatné DVD Petra Muka. Šestnáct obrazových ztvárnění všech jeho sólových hitů, navíc s drobným přesahem na slavné písně z jeho éry s Oceánem a Shalomem doprovází graficky velmi působivě zpracované menu (vč. Diskografie, Fotogalerie, Biografie) a bonusy. Fandové jednoho z nejromantičtějších tenorů naší popové historie tedy dostanou v polovině listopadu hned dvojitý dárek. Nejnovější klip na tomto DVD, totiž ten k písni Láska tě spoutá, je také zároveň přímým odkazem na Mukovo osmipísňové minialbum Oh L´Amour, přinášející cover verze songů ikon synthipopu 80. let, britského dua Erasure!

Obsah DVD:

01. Lék světu

02. Až jednou

03. Bon soir, mademoiselle Paris

04. Loď ke hvězdám

05. Přicházíš s láskou

06. Dál do srdcí

07. Zrcadlo

08. Neusínej

09. Stoupám ti do hlavy

10. Tančíš sama

11. Ty a já (teď a tady)

12. Něžné dotyky

13. Závoj mlhy

14. Ve vlnách

15. Stín katedrál

16. Láska tě spoutá 

Jako bouns se na disku dále nachází:

Diskografie

Fotogalerie

Biografie

Videografie