DVD edice Bratrstvo: Černé lebky

Ohoho, už se nám tu zase objevil pojem „kultovní". DVD edice vrhá na trh v úterý 1. prosince 2009 z bohužel stále nekončící řady další horor Bratrstvo – Černé lebky za 49,- Kč. Zlo má svoje vlastní pravidla boje. Démon chce ovládnout svět. Ale nějak se mu nedaří, najít o dalších a dalších pokračováních jakékoli informace je čím další horší práce. 2,6 z 10 na imdb.com pomocí 118 hlasů.

Complex je místo, kde se ti nejschopnější z celé Ameriky stávají brilantními důstojníky námořnictva, nejlepšími taktiky a stratégy. Lee Hanlon je ze všech adeptů nejbystřejší a nejlepší. Na akademii funguje také starověká tajná societa, která si říká Černé lebky. Její bývalí členové jsou velmi úspěšní a zastávají vysoké funkce ve vládě a armádě. Být členem Černých lebek znamená úspěch a sílu. A Lee je jejich novým členem.

 

 

Jakmile je inaugurován, začíná objevovat temné tajemství síly Černých lebek. Jejich cílem je mnohem víc než bratrství a jsou mnohem méně lidští, než se zdálo. Moc jim dodává démon, který kdysi ovládal svět. A nyní se pomocí Černých lebek snaží o to samé.

 

 

Lee tak musí využít veškeré své dovednosti a znalosti vojenské strategie, aby zabránil celosvětové hrozbě – Černý lebkám převzít kontrolu nad vládou celého světa.

 

Žánr: Horor

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2005

Délka: 96 minut

Původní název: The Brotherhood IV: The Complex

Světová premiéra: 2005 – Kanada

Režie: David DeCoteau

Scénář: Matthew Jason Walsh

Produkce: Andrew Ferns, Stephen P. Jarchow, James Shavick, Kirk Shaw

Hudba: Joe Silva

Kamera: C. Kim Miles

Střih: Joel Snowden

Kostýmy: Sandy Buck

Společnost: Insight Film Studios / Insight Films

Natáčeno: Pitt Meadows, British Columbia, Kanada / Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Sebastian Gacki (Lee Hanlon), April Telek (kapitán Arabella Morrisseyová), Matts Aasen (Nosedive), Don Broach (otec), Andrew Butler (Niles), Mike Cleven (velitel Stockwell), Adam Dodds (Tristan), Mark Ferns (MP #1), Brody Harms (Robert Severin), Aleks Holtz (Spider), Graham Kosakoski (Victor Thanos), Charlie Matrsh (G-Force), Angelique Naude (sekretářka Madison), Chad Rook (Andy), Brad Schofield (řidič autobusu), Brett Viberg (Brandon), Emrey Wright (Charlie), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (2,35:1)

Bonus: z naší nabídky