North Video – Hitman 3: Likvidátor

Nelekejte se, tenhle na hlavě nenosí vytetovaný čárový kód. Tenhle ho k ničemu nepotřebuje. North Video v pátek 4. prosince 2009 za 49,- Kč přichází s další Norrisovku Hitman 3 – Likvidátor. Další verze oblíbeného tématu, kdy osamělý mstitel bojuje proti mnohonásobné přesile.

Policisté Delaney, zvaný „Dal“, a Danny Garret v noci číhají na překupníky drog. Když dojde k přestřelce, zkorumpovaný Dal, který sám s drogami obchoduje, těžce postřelí svého kolegu, ten však zranění jako zázrakem přežije. Jeho šéf ho prohlásí za mrtvého a vyšle ho už s novou identitou přímo mezi překupníky.

O tři roky později je již Garret pod jménem Gregan pravou rukou italského drogového bosse Marca Luganniho. Ten má právě potíže s gangem Francouzů, v jejichž čele stojí André Lacombre, a který chce rozšířit své území i na místa, kde operuje Ital. Gregan je určen jako šéf skupiny, která se má s protivníkem setkat. Nečekaně ale zasáhne další gang – Íránci – a několik Marcových mužů je zabito.

Gregan, který se ve svém domě spřátelí se synem sousedky Timem, jehož učí zápasit a sestrojovat modely letadel, se tajně schází se svým nadřízeným od policie. Ten ho žádá, aby zařídil schůzku Luganniho s Lacombem, aby mohla policie oba nebezpečné gangstery dostat najednou. Gregan tedy odjíždí do Vancouveru a navštěvuje Lacomba. Marcovým jménem mu nabízí společenství proti Íráncům, kteří stále častěji maří jejich zločinné operace. Lacombe ale pohrdavě odmítá.

Gregan tedy vymyslí lest: poštve proti Lacombovi šéfa Íránců Shahada. Ten si Francouze najde na jeho horské chatě, zabije několik jeho mužů a samotného bosse k smrti vyděsí. Teď už je Lacombe ochoten se alespoň naoko s Italem spojit…

Verze z obálky:

Všichni mysleli, že je mrtvý, ale vrátil se jako neúprosný likvidátor.

Policista Cliff Garret (Chuck Norris) je při jedné akci zákeřně střelen svým kolegou. jako zázrakem se ale uzdraví a oddělení protidrogové agentury se rozhodne dál fingovat jeho smrt. Cliff podstoupí ten nejlepší a nejtvrdší výcvik. O tři roky později ho policie nasadí pod krycím jménem Danny Grogan jako neúprosného likvidátora přímo mezi klany zločinců v Seattlu. Má za úkol působit ve válkách znepřátelených francouzských gangů. Nikdo ale nepočítá s tím, že se do všeho vloží íránská mafie. Teď už půjde skutečně o život!

Co dodat?

Fuck Norris! Neprůstřelný, nezničitelný, nesmrtelný a hlavně nedotknutelý. Skvělá komedie!

Zadní strana obalu

Žánr: Akční / Krimi / Thriller

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 1991

Délka: 90 minut

Původní název: The Hitman

Světová premiéra: 25. října 1991 – USA

Režie: Aaron Norris

Scénář: Don Carmody, Robert Geoffrion, Galen Thompson

Produkce: Jeffrey Barmash, Don Carmody, André Link, Harry Alan Towers aka Peter Welbeck

Hudba: Joel Derouin

Kamera: João Fernandes

Střih: Jacqueline Carmody

Kostýmy: Mary E. McLeod

Společnost: Cannon Pictures / Twilight Motion Picture Seven Ltd. Partnership

Natáčeno: Coquitlam, British Columbia, Kanada / Seattle, Washington, USA / Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Chuck Norris (Cliff Garret/Danny Grogan), Michael Parks (Ronald Ronny  ‚Del‘ Delany), Al Waxman (Marco Luganni), Alberta Watson (Christine De Veraová), Salim Grant (Tim Murphy), Ken Pogue (detektiv Chambers), Marcel Sabourin (Andre Lacombe), Bruno Gerussi (Nino), Frank Ferrucci (Shahad), James Purcell (Sal), Candus Churchill (Kate), Alan C. Peterson (Lemke), Paris Mileos (Scolari), Alex Bruhanski (Scarlini), Stephen Dimopoulos (Galione), Anthony Stamboulieh (Rigoletti), Michael Benyaer (Hassan), Gerry Bean (Fierro), Nathan Vanering (Nantel), Alex Diakun (Armone), Michele Goodger (Corrine), Michael Rogers (Sully), Jon Cuthbert (Joe), Rebecca Norris (servírka), William B. Davis (Dr. Atkins), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: z naší nabídky, nejen pro nejmenší