ABC – Warlords Battlecry III

Podle přehledů v novinách v úterý 8. prosince 2009 měla být k dostání s logem časopisu ABC za 49,- Kč počítačová hra Warlords Battlecry III. Jak už je v poslední době zvykem, nevyšla a místo ní se obejvilo Call of Juarez. Možná na svatýho Dyndy…

V době jejího vydání se o ní psalo:

Warlords Battlecry III je pokračováním známé série fantasy real-time strategií.

Hra vám bude moci představit pět nových ras. Jednak jsou to tzv. Plaguelords, ti oplývají jednotkami jako jsou kyselinuplivající slimáci, plameny šlehající ohnivci, hydry atd.; dále pak tzv. Ssrathi, tvorové připomínající něco mezi hadím mužem a dinosaurem, ve své armádě také disponují Tyrannousarem Rexem či Triceraptory, aj.; Swarmové zase vládnou různým hmyzím jednotkám, jako jsou obří mravenci a škorpióny; a nakonec jsou tu ještě dvě další rasy, jakési odnože lidského pokolení – tzv. Knights (šermíři, rytíři, inkvizitoři, atd.) a Empire (kopiníci, lučištníci, aj.).

Spolu s těmito pěti novými rasami se ve hře objeví i předchozích 11. Hra je dále vybavena novým systémem hrdinů, který vám umožní upgradovat vašeho hrdinu během scénáře. Jak prostě váš vůdce dosáhne další úrovně, můžete ho nechat naučit novým kouzlům či jej zdokonalit po jiné stránce. Na výběr navíc budete mít i z většího počtu různých atributů postavičky.

A aby toho nebylo málo, tak se dočkáte ještě nových profesí – celkem si budete tedy moci zvolit mezi 28 třídami postaviček. Těšit se můžete na novou kampaň s úplně novou strukturou.

Warlords Battlecry III vychází spolu s generátorem náhodných map, editorem map a scénářů a více než 25 skirmish mapami…

Minimální konfigurace – 

Operační systém: Windows XP/2000

Mechanika: DVD

Procesor: 450 MHz

Operační pamět: 128 MB RAM

Grafická karta: 3D grafická karta se 32 MB