North Video – Škola sexu – 2. lekce – 22 sexuálních tajemství

Tak přece jen – dnešní nabídku obohatilo North Video druhým dílem. Ve středu 9. prosince 2009 za 49,- Kč vyšlo DVD Škola sexu – 2. lekce – 22 sexuálních tajemství. Lepší sex = lepší vztahy, pod vedením nejlepších sexuologů světa. DVD připravil MUDr. Radim Uzel, CSc. Newmy, opět díky!

Druhá lekce Školy sexu je o tom, jak okořenit váš sex. Erotickým tancem se naučíte partnera svádět. Odhalíte tajemstvtí masturbace a necháte se unést na křídlech fantazie. I sex na veřejném místě pro vás nebude tabu. To, co vás naučí škola sexu, vás nenaučí nikdo jiný!  

Po dlouhá staletí byla lidská sexualita zahalována rouškou jakéhosi tajemství. Navíc byl lidský intimní život považován za něco neslušného a nemravného. Svobodná společnost odstraňuje tyto nálepky nemravnosti a lidská sexualita začíná být chápána jako přirozená součást života. Je nedílnou součástí osobnosti každého člověka a naplňuje základní lidské potřeby. Plný rozvoj sexuality je proto základem osobního, mezilidského a společenského štěstí.

 

Údaje o DVD:

 

Délka: 80 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9

Bonus: V letadle, Na Lodi, Vtipy, Přesilovka, Přiznání, Tipy