GoCrazy – Sebastián a Marie Morgana 3. díl

Z některých míst je dnešní den ve středu 13. ledna 2010 hlášen výskyt DVD vydavatele GoCrazy s příběhy chlapce Sebatiánas názvem Sebastián a Marie Morgána 3 za 69,- Kč. Zdá se vám obal i titul povědomý? Chyba lávky. Cituji – Dovoluji si Vás informovat, že spolešnost Go Crazy nemá nic společného se společností Atypfilm. Dovoluji si požádat o opravení na Vašich stránkách. Děkuji Radek Uhlíř

 

V posledních dílech umístila autorka Cecile Aubryová děj do prostředí přístavu, kde je Sebastián na prázdninách u svého strýce. Sebastián se zde seznamuje s tajemnými záhadami spjatými se stejně záhadným strýcem, jeho domem, ale i historkami kolem některých jeho lodí.

 

Autorka nám nechává nahlédnout do osudů lidí, které Sebastiánův strýc podezíral ze zrady v době války a kterým ublížil. Sebastián, který si k němu nachází cestu, zařídí, že strýc, který v závěru seriálu umírá, v závěti tyto křivdy napraví.

 

V těchto dílech už nežije Sebastiánova Bella, ale setkáme se zde s koněm Lancelotem, kterého kdysi Sebastiánův otec musel prodat, a kterého strýc kupuje Sebastiánovi nazpět.

 

Disk byl původně hlášen na 8. ledna 2010.  

 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 francouzsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný