Špidla Data Processing – Egyptský míč

Ve své pravidelné činnosti pokračuje i Špidla Data Processing a ve čtvrtek 21. ledna 2010 to bude další z her pro celou rodinu Egyptský míč za 50,- Kč

Pobaví vás:

 

– Svižná akce a zábava

– Fantastická 3D grafika

– Skvěle vymyšlené úrovně

 

Chcete se podívat do starověkého Egypta a přitom se báječně pobavit? Na vlastní kůži pocítíte moc faraonů a dostanete příležitost bojovat o vládu nad celou zemí!

 

Váš ničivý míč rozmetá sochy starých bohů na prach a vy stanete po boku nového faraona. Pojďte se bavit!

 

Život ve starověkém Egyptě nebyl snadný ani pro faraony. Vláda nad impériem byla velkým lákadlem a o její udržení se muselo stále bojovat. Je čas zničit chrámy starého vládce a posadit na trůn nového faraona. K úplnému svržení vládce bylo zapotřebí zničit všechno, co za svůj život vybudoval. A že toho nebylo málo!

 

Přesvědčte se sami a pojďte hrát! V této ohromující verzi arkanoidu máte k dispozici mocný míč, kterým zlikvidujete vše, co vám přijde do cesty. Nevyčerpatelná zásoba vylepšení vaší zbraně, skvělá 3D grafika a nikdy nekončící akce vám poskytne zábavu na hodně dlouhou dobu.

 

Projděte všechny úrovně a postavte se vedle nového vládce Egypta. Věřte, že faraon umí být vděčný. Pojďte hrát a bavte se!