K&B Music – Ráj DVD – Randall a Hopkirk – 11. a 12. epizoda

V pátek 19. prosince 2008 pokračuje v edici Ráj DVD vydavatelství KaB Music dalším dílem TV seriálu z roku 1969 Randall a Hopkirk za 49,- Kč.

Je skvělé mít na své straně ducha, pokud pracujete jako soukromý detektiv, zvlášť v případech, kdy neviditelný spojenec může hravě obrátit situaci ve váš prospěch. Přesně tím jsou Mike Pratt jako Jeff Randall a jeho partner Kenneth Cope jako Marty Hopkirk, odsouzený na sto let k bloudění po světě jakožto duch.

 

DVD obsahuje 2 epizody:

 

11. EPIZODA – Strašidelný dům (The House On Haunted Hill, TV premiéra 16. 11. 1969

Výjimečně Randall neví, kam dřív skočit. Velká pojišťovna ho najímá, aby vyšetřil zmizení zásilky diamantů, a realitní agent žádá Jeffa, aby vyvrátil zvěsti o tom, že v domě na prodej straší. Ale Martymu se do pomoci moc nechce.

Původní dabing, v českém znění: František Němec, Václav Postránecký, Jaroslava Obermaierová, František Filipovský, Bohumil Švarc, Karel Vlček

 

12. EPIZODA – Ani vražda není, co bývala (Murder Ain´t What It Used To Be!, TV premiéra 2. 11. 1969)

Do Londýna přijíždí americký obchodník – gangster Paul Kirstner. Má však s sebou nemilou společnost, ducha obchodního partnera, kterého podvedl a zavraždil před 35 lety. A duch se chce pomstít – Marty má přimět Jeffa, aby Kirstnera zabil.

Původní dabing, v českém znění: František Němec, Václav Postránecký, Jorga Kotrbová, Miloš Willig, Zdeněk Dítě.

Režie: Jeremy Summers, Leslie Norman, Roy Ward Baker
Hrají: Mike Pratt, Kenneth Cope, Annette Andre, Carol Cleveland, Peter Cellier, Michael Ripper, Brian Blessed