North Video – Škola sexu – 8. lekce – Kámasútra + bonusové CD erotické hudby

North Video i dnes ve středu 20. ledna 2010 za 49,- Kč přináší něco pro zvídavé dospěláky, je tady Škola sexu – 8. lekce – Kámasútra, DVD je doplněno bonusovým CD erotické hudby. Lepší sex = lepší vztahy, pod vedením nejlepších sexuologů světa. DVD připravil MUDr. Radim Uzel, CSc.

Po dlouhá staletí byla lidská sexualita zahalována rouškou jakéhosi tajemství. Navíc byl lidský intimní život považován za něco neslušného a nemravného. Svobodná společnost odstraňuje tyto nálepky nemravnosti a lidská sexualita začíná být chápána jako přirozená součást života. Je nedílnou součástí osobnosti každého člověka a naplňuje základní lidské potřeby. Plný rozvoj sexuality je proto základem osobního, mezilidského a společenského štěstí. 

 

Polohu mléka a vody nebo štípání bambusu pravděpodobně všichni znáte, ale co třeba poloha kleště nebo kráva?

 

Vytvořte svou perfektní harmonii. Spojte duše, mysl a tělo dohromady s partnerem. Tato lekce je více než jen klasickou příručkou pro fyzicky zdatné jedince. Uvidíte, že opravdu každý z vás dokáže objevit tajemství celotělesné rozkoše. Chce to jen trochu cviku a vědět, jak na to. Lekcí sexuálního a spirituálního probuzení vás provede nejznámější expert na Kámasútru, Dr. Prakash Kothari. 

 

Údaje o DVD:

 

Délka: 59 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: Pohled do zákulisí, Není větší lásky, Důležité informace