Bontonfilm – Dr. House 3. DVD 1. série

Čtvrtek 11. února 2010 přináší za 69,- Kč další, již třetí DVD seriálu Dr. House, který nabízí společnost Bontonfilm. Postupně vyjdou první tři řady seriálu, každá na 6 DVD v provedení digipack-slim.

Disk by měl obsahovat následující díly:  

 

NECHAT ZEMŘÍT 

House porušuje příkaz zakazující resuscitaci, aby zachránil život trumpetistovi jménem John Henry Giles, který je upoután na invalidní vozík. Ten chtěl ale místo toho pomalu zemřít a s Housem se proto chystá utkat u soudu. V jedné z vedlejších rolí se jako host objevuje Harry Lennix (Ray).

 

ANAMNÉZA 

Foreman se vůbec neraduje z toho, že dostal na starosti případ ženy bez domova, která podle něj simuluje záchvaty, jen aby získala poukázky na jídlo. Starost o její temnou minulost dostává House a jeho tým až poté, co žena Foremana pokousala a zmizela z nemocnice. V jedné z vedlejších rolí se jako host objevuje Leslie Hope (24 hodin).

 

ABSŤÁK 

Šestnáctiletého pacienta trápí neobvyklý rozklad červených krvinek. Foremana s Cameronovou zatím znepokojuje chování House, který se chce zbavit návyku na Vicodin a svou bolest si vybíjí právě na mladém pacientovi.

 

SPORTOVNÍ MEDICÍNA 

Zdá se, že tentokrát je v sázce víc, než jen kariéra nadhazovače. Komplikovaná zlomenina paže totiž odhaluje neobvyklou ztrátu kostní hmoty a House poraněného sportovce podezírá z užívání drog. V jedné z vedlejších rolí se jako host objevuje Scott Foley (Felicity). 

Žánr: televizní seriál

Země původu: USA

Rok vzniku: 2004 – ?

Délka: každý díl cca 45 minut

Původní název: House M. D.

Společnost: Heel & Toe Films / NBC Universal Television / Bad Hat Harry Productions / Shore Z Productions / Moratim Produktions

Natáčeno: Kalifornie, USA

Hrají: Hugh Laurie (vedoucí oddělení diagnostické medicíny Dr. Gregory House), Jennifer Morrison (imunoložka Dr. Allison Cameronová), Omar Epps (neurolog Dr. Eric Foreman), Lisa Edelstein (ředitelka fakultní nemocnice Dr. Lisa Cuddyová), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Robert Sean Leonard (vedoucí onkologického oddělení Dr. James Wilson), a další 

  

Údaje o DVD:

 

Délka: cca 168 minut

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky napevno s anglickým zvukem

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: žádný