Eusebius – Maximální limit

Eusebius ve své starší ediční řadě Film týdne v pátek 12. února 2010 nabídne titul Maximální limit za 49,- Kč. Kolik chcete riskovat? Není to o penězích, není to o hře – je to o tom, kolik chcete riskovat, abyste se cítili naživu… Film již byl kdysi dávno jako příbal ke koupi.

Kde se točí vysoké peníze, tam se hraje s rizikem. Ale když ho zlomíte, přechytračíte Štěstěnu a jen tak mimo záři reflektorů trhnete na fotbalovém zápase majlant, může se z vás stát bohatý člověk. Takže vítejte ve vyšší společnosti.

 

 

Napínavý thriller o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění.

 

 

Mladý sympaťák Brandon Lang je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa v lukrativním byznysu sportovních sázek.

 

 

Jeho talentu si všimne Walter Abrams, mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zavede ho do ráje, kde si Brandon zvyká na svět plný krásných žen, doutníků, sportovních vozů a stohů peněz…

 

 

Jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi poté, co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů.

 

 

Podle diváků příjemný film s ďábelským Al Pacinem. Hudba a herecké obsazení zaručují údajně velmi příjemně strávený čas.

 

Žánr: Drama / Sportovní / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 117 minut

Původní název: Two for the Money

Světová premiéra: 7. října 2005 – USA, Kanada

Režie: D. J. Caruso

Scénář: Dan Gilroy

Produkce: Jay Cohen, James M. Freitag, Dan Gilroy, Billy Higgins, Guy McElwaine, Wayne Morris, David C. Robinson, James G. Robinson, Rene Russ

Hudba: Christophe Beck

Kamera: Conrad W. Hall

Střih: Glen Scantlebury

Kostýmy: Marie-Sylvie Deveau

Společnost: Universal Pictures / Cosmic Entertainment / Morgan Creek Productions

Natáčeno: 55th Street & 5th Avenue, Manhattan, New York City, New York, USA / Grand Army Plaza, Brooklyn, New York City, New York, USA / Las Vegas, Nevada, USA / New York City, New York, USA / Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Al Pacino (Walter Abrams), Matthew McConaughey (Brandon Lang), Rene Russo (Toni Morrowová), Armand Assante (Novian), Jeremy Piven (Jerry), Jaime King (Alexandria), Kevin Chapman (Southie), Ralph Garman (Reggie), Gedde Watanabe (Milton), Carly Pope (Tammy), Charles Carroll (Chuck), Gerard Plunkett (Herbie), Craig Veroni (Amir), James Kirk (Denny), Chrislyn Austin (Julia), Denise Galik (Brandonova matka), Gary Hudson (Brandonův otec), Jeremy Guilbaut (Mitch), Steve Makaj (trenér), Stephen Dimopoulos (Steve), Michael Rogers (Stu), William S. Taylor (Leon), a další

 

Eusebius se s disky nemaže, na začátek nepřeskočitelné "Neukradneš!", poté můžete sledovat víc než 6 minut upoutávek (Královna koření, AngelA, Ledová sklizeň), které naštěstí lze přeskákat a v menu čeká několik dalších.

 

Menu DVD

 

Údaje o DVD:

 

Výběr kapitol

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: film o filmu (11:23, anglicky s českými titulky), rozhovor, upoutávka

 

Výběr bonusů