GoCrazy – Noc oživlých mrtvol 3D

V rámci obřího boomu technologie 3D prošel kiny, nyní ho GoCrazy posílá údajně ve středu 17. února 2010 za 99,- Kč na pulty. O kom – čem je řeč? O remaku slavného Romerova filmu Night of the Living Dead s názvem Noc oživlých mrtvol 3D, který má být doplněn brýlemi.

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct.

 

 

Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat. Zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku…

 

 

Tak to vypadá, že některé mrtvoly by měly raději zůstat pod zemí. Podle komentářů další zbytečný remake, který se potácí mezi 20 až 30 procenty hodnocení a diváci většinou používají jedno slovo, které v rámci slušnosti nebudeme citovat. Prý se nelze smát ani trapnosti tohoto skvostu. Uwe Boll forever!

 

Žánr: Akční / Horor / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 80 minut

Původní název: Night of the Living Dead 3D

Světová premiéra: 8. září 2006 – USA (World 3D Film Expo)

Kinopremiéra v ČR: 24. září 2009

Režie: Jeff Broadstreet

Námět: George A. Romero, John A. Russo (scénář z roku 1968)

Scénář: Robert Valding

Produkce: Laszlo Bene, Jeff Broadstreet, Ingo Jucht

Hudba: Jason Brandt

Kamera: Andrew Parke

Střih: Robert Valding

Kostýmy: Lisa Norcia

Společnost: The Horrorworks / Lux Digital Pictures

Natáčeno: Kalifornie, USA

Hrají: Brianna Brown (Barb), Joshua DesRoches (Ben), Sid Haig (Gerald Tovar, Jr.), Greg Travis (Henry Cooper), Johanna Black (Hellie Cooperová), Adam Chambers (Owen), Ken Ward (Johnny – zombie), Alynia Phillips (Karen Cooperová), Max Williams (Tom), Cristin Michele (Judy), Marcia Ann Burrsová (matka zombie), Robert DiTillio (kněz – zombie), Brian La Rosa (Gerald Tovar – zombie), a další zombie

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk:

Titulky:

Obraz: barevný (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: