Blesk – Hulk vs.

Se zástupci království Marvel jsme už párkrát příležitost se setkat měli. Teď ve středu 24. února 2010 vychází v Blesku dva příběhy na DVD s názevm Hulk vs. za 49,- Kč. Dvojitý masakr!

Hulk se vydává na cestu a kdo se mu postaví, bude zničen! Jeho řádění se mohou pokusit zastavit jen někteří. Přichází nejzuřivější souboje, jaké jste kdy viděli!

DVD obsahuje dva krátké filmy, ve kterých se zelený obr utká se dvěma hrdiny – Thorem a Wolverinem.

 

Hulk Vs. Wolverine 

 

Hulk se vydal do Kanady a zanechává za sebou jen spoušť a destrukci. Jeho řádění musí být zastaveno a existuje jen jediný muž, který to zvládne. Nejlepší ve svém oboru – Wolverine. Má jednoduchý úkol, zastavit zeleného obra za každou cenu. Pravděpodobně nejzuřivější boj jeho života nastává! Hulk ale prokáže daleko tužší kořínek, a jakmile jejich souboj dosáhne vrcholu, zaskočí oba bojovníky skupina mutantů, jejichž cílem je z Hulka i Wolverina udělat zbraň.

 

Hulk Vs. Thor

 

Mimo svět, který známe, existuje věčná říše Asgard s otcem všech Odinem a jeho nekonečnou mocí, která Asgard udržuje v bezpečí. Jenže každou zimu i on musí odpočívat. Už dlouho se krutý a lstivý bůh Loki snaží zničit svého nevlastního bratra Thora. Ve všech bitvách, v nichž se utkali, však byl vždy poražen. Loki se ale nevzdává a chce využít období, kdy jsou magické síly chránící Thorův dům nejslabší. Klíčem k úspěchu má být ovládnutí jediného dalšího tvora, který se může Thorovi vyrovnat – Hulka! Loki proto unese z našeho světa Bruce Bannera, aby využil jeho druhé polovičky k naplnění jeho temných snů. Za pomoci kouzel od sebe Bruce Bannera a Hulka oddělí a Hulk pod jeho mocí nyní vyráží do boje. Jenže to není tvor, jenž se dá věčně ovládat. Jeho vztek roste, vymkne se Lokimu z rukou a Thor musí něco udělat, než Hulk zničí celé království.

 

Pro většinu těch, co viděli, slušná podívaná, většina hodnotí první příběh jako lepší jízdu, Thor i přes solidní mytologický základ tolik chvály nesklidil…

 

Žánr: Animovaný / Komiks / Akční  

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 78 minut

Původní název: Hulk Vs.  

Světová premiére: 27. ledna 2009 – USA

Režie: Sam Liu ("Hulk vs. Thor"), Frank Paur ("Hulk vs. Wolverine") 

Scénář: Craig Kyle, Christopher Yost

Produkce: Craig Kyle, Carrie Wassenaar

Hudba: Guy Michelmore

Střih: George Rizkallah

Společnost: Marvel Studios

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky 

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9

Bonus: ?