Vapet pro každého – Bílé maso

Kromě v pondělí na trh znovu uváděných starších titulů pokračuje Vapet ve svých obvyklých edičních řadách a v té s názvem Pro každého bude v úterý 2. března 2010 ke koupi Bílé maso za 48,- Kč. V zahraničí i u nás hodnoceno až k 80 procentům.

Joong-ho zkusil život na obou stranách zákona. Dřív býval policajt, teď je pasák. Obchody se mu ale zkomplikovaly, protože některé jeho dívky záhadně zmizely, aniž by vyrovnaly své dluhy.

 

Joong-ho si zpočátku myslí, že prostě utekly, pak ale zjistí, že všechny byly před svým zmizením objednány ze stejného telefonního čísla. To by nasvědčovalo tomu, že ten, s kým byly naposled, je prodal. A právě teď si objednal Mi-jin, jednu z nejlepších zbývajících dívek.

 

 

Joon-ho ignoruje její odmítání kvůli chřipce, pošle ji k zákazníkovi a rozhodne se ji sledovat, aby toho všiváka, který prodává jeho dívky, dostal.

 

 

Jenže po Mi-jin jako by se slehla zem. Joong-ho brzy zjistí svůj velký omyl. Dívky nikdo neprodal. Padly do rukou psychopatického vraha…

 

 

Dle komentářů překvapující, technicky dobře zvládnuté, kvalitně natočené a slušně zahrané, skvělé, stylové, neotřelé syrové kriminální pokoukání, které kašle na obvyklá žánrová klišé a s diváckými předpoklady se nemaže.

Žánr: Drama / Krimi / Thriller

Země původu: Jižní Korea

Rok vzniku: 2008

Délka: 120 minut

Původní název: Chugyeogja / The Chaser

Světová premiéra: 14. února 2008 – Jižní Korea

Režie: Hong-jin Na

Scénář: Won-Chan Hong, Shinho Lee, Hong-jin Na

Produkce: Moon-Su Choi

Hudba: Yongrock Choi

Střih: Sun-min Kim

Kostýmy: Kyung-hwa Chae

Společnost: Fine Cut / Silk Road

Natáčeno: Soul, Jižní Korea

Hrají: Yun-seok Kim (Joong-ho Eom), Jung-woo Ha (Young-min Jee), Yeong-hie Seo (Mi-jin Kim), Seong-kwang Ha (detektiv Park), In-gi Jung (detektiv Lee), Bon-woong Ko (Oh-jot), Jong-goo Lee (kopírovač), Sang-hee Lee, Hyo-ju Park (detektiv Oh), Moo-yeong Yeo (policejní komisař), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 korejsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: ?