Vapet vás baví – Kočka a pes

Vapet se ve čtvrteční ediční řadě Vás baví 4. března 2010 vrací do osvědčených italských vod filmem Kočka a pes za 48,- Kč. Na řešení problémů nepotřebuje zbraň, stačí mu pěsti… V hlavní roli Bud Spencer.

Seržant Alan Parker musí přerušit plánovanou rodinnou dovolenou, protože dostal důležitý úkol – chytit gigola Tonyho Romu, který svádí starší bohaté ženy a okrádá je o šperky.

 

 

Jenže když se Tony stane svědkem mafiánské vraždy, situace se změní. Spolu s Alanem se musí skrývat a utíkat před zločinci, které vede mafiánský boss Salvatore Licuti.

 

 

Jak praví televizní upoutávky – po mnoha rvačkách a mnoha komických situacích, kdy se budete za břicho popadat, všechno nakonec dobře dopadne. Šéf mafie končí za mřížemi a malý podvodníček skončí jako ženáč. Čeká vás ohňostroj akčních scén a salvy smíchu.

 

 

Diváci jsou kritičtější a považují tenhle film za jeden z těch slabších, kde očekávatelná fackovaná přichází až v samém závěru filmu.

Žánr: Komedie / Krimi

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 1982

Délka: 97 minut

Původní název: Cane e gatto

Režie: Bruno Corbucci

Scénář: Mario Amendola, Bruno Corbucci

Produkce: Josi W. Konski

Hudba: Carmelo La Bionda, Michelangelo La Bionda

Kamera: Silvano Ippoliti, Ben McDermott

Střih: Ashley Daleki

Kostýmy: Franco Caretti

Společnost: Elpico

Hrají: Bud Spencer (seržant Alan Parker), Tomas Milian (Tony Roma), Marc Lawrence (Salvatore Licuti), Billy Garrigues (seržant Haig), Cristina Trotter (madam Haigová), Joan Call (Annunziata Pipinová), Joan Murphy (Virginia Andersonová), Dan Fitzgerald (senátor Anderson), Raymond Forchion, Margherita Fumero (Debora), Don Sebastian, Darcy Shean, Christine Troples, a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 italsky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,66:1)

Bonus: ?